40

Пешо

преди 7 години

Не ми пука кой какво яде. Но да влизаш в заведение, където да вандализираш и да биеш хора определено е психично разстройство, и то такова, което е наказуемо от закона. Ако си търсят бой, да ходят на футболен мач и да се избиват помежду си.

39

Лина

преди 7 години

Вие хора сте психопати честно!На мега абсурдната статия на която съм се смяла с глас,супер сериозните коментари !

38

веган

преди 7 години

ей, това е добра идея: отварям едно такова кафене, и чакам да дойдат някои да ме набият със печено месо, наденици, шишчета, риба и всякакви подобни вкусотии. И ако донесат няколко каси бира да ме поливат накарат да пия за наказание, ще е супер.

37

аз

преди 7 години

"Според фейсбук страницата на кафенето "Киви" обаче нападението било "антивеганска провокация", а нападателите - "неонацисти" с "фашистки идеи"" - нали, всеки който яде месо е неонацист и фашистки идеи.

36

Анонимен

преди 7 години

Психично болният много рядко осъзнава, че е болен. Вегетарианството и суровоядството наистина са в списъка на болестите на СЗО.

35

Anti

преди 7 години

Психично болни са онези, които още не са разбрали, че "новината " на СЗО беше лъжа.Всеки да яде каквото си иска, но да не се меси на останалите. Това е истината.

34

Иа

преди 7 години

Световната здравна организация включи суровоядството и вегетарианството в списъка на психичните разстройства, с които трябва да се борим най-напред. До необичайното решение стигнаха експерти от Световната здравна организация (СЗО): те публикуваха нов списък на болестите, на които трябва да обръщат внимание лекарите психиатри, добавяйки към него такива склонности като вегетарианството и суровоядството.

33

ОО

преди 7 години

СЗО предупреди: Вегетарианството е психично заболяване!Малки деца не трябва да бъдат насилвани от родителите си да не ядат месо, обясняват експерти

32

Билетче

преди 7 години

Добре, че е г-жа ***, иначе нямаше как да разберем за важните новини.

31

До 42

преди 7 години

Аз пък се съмнявам да имаш 15 000 лева, но както и да не ти ги искам. Да пия алкохол, но много рядко твърд такъв, така че не, не съм алкохолик, зъби си имам, наднормено тегло нямам. Ям всичко и нямам проблеми, виж ти рано или късно ще имаш сериозно проблеми, благодарение на веган сектата.

30

Анонимен

преди 7 години

болни - здрави, едни са щастливи като се наплюскат с пържоли, кебапчета и наденици, други са щастливи като не правят това. Не ме засягат нито едните, нито другите. Всеки е свободен да се грижи за тялото си, както му се харесва.

29

До 37

преди 7 години

Няма такъв спор между вегани и месоядни! Има нормални хора водещи нормален живот и хора на който са им изградили мозъците и са станали вегани сектанти. Веганите са болни хора които трябва да се лекуват, аз не ги мразя тези хора. Всъщност проблема с ваксините е същия, там пак има болни хора на които някой гуру шаман им е обработил мозъците. А даже може да се твърди, че в 90% от случаите веганите и отказващите да си ваксинират децата са едни и същи менталноболни хора.

28

Анонимен

преди 7 години

Нацисти са армията на дявола. Както винаги, ще фалират каквото и да правят.

27

До 34

преди 7 години

Пиши колкото си искаш простотии, но фактите са си факти веганските диети водят до тежки заболявания и това не го казвам аз, а лекари и учени. Защо само гуру шамани пропагандират тази веганска секта? Стани веган, *** млад. Ако можеше да мислиш, което очевидно ти си заместил с фантазии, световни конспирации и сектански проповеди, щеше да разбереш, че месото, яйца, млякото, рибата и т.н., са неотменна част от менюто на човека. Не може лъв да започне да се храни с трева и да оцелее!

26

Виготура

преди 7 години

Вегани-месоядциСофия-провинцияЛевски-ЦскаГерб-БСПВаксинолюбители-ваксиномразителиРусофили-американофилиНяма по-разделен народ в света от нашия. Обичаме да се мразим по всякакви теми, докато шайка отреп.ки опоскват държавата и пращат нас и децата ни в чужбина. Толкова ли сте зле бе хора????

25

д-к Хаус

преди 7 години

ефекта от вегетарянството е че ще страдате само от тези болести които засягат и месоядните

24

ъббйкйнкйбиуъгбуи

преди 7 години

Да им завиди човек на тия грузинци, богата нация са. Бият се с пържоли, наденици, шишчета даже и риба!! ееееж кога ше ги стигнем

23

До 26

преди 7 години

От кой е доказан здравословния ефект от веганската диета? Абе вие защо винаги си измисляте, вие сте много болни хора, промиват ви мозъците разни гуру шамани и вие вече повтаряте като папагали разни пълни простотии! Здравословно е да ядеш всичко, месо, мляко, яйца и т.н. с това са се хранели нашите предци, логично освен ако ти не си някакъв извънземен, организма ти се нуждае от тези храни. Ефекта от тези вегански диети е опадали зъби и коса, анемия и още куп болести - спри на време, самоубиваш се

22

Анонимен

преди 7 години

Най забавното е че и Хитлер е вегитарянец но Мускалите са си така Се фашисти им се привиждат

21

Анонимен

преди 7 години

До Стамат значи според теб, кумирът Жириновски е "Евроатлантически ***.рас.т!!!"