36

дърт Реститут

преди 7 години

Единствените емигранти дето стават , са КИТАЙЦИТЕ , не се занимават с тероризъм , 90% от тях се занимават със собствен бизнес и не ходят да робуват на приелата ги държава , а си вадят кинти без да реват за интеграция

35

Анонимен

преди 7 години

От към страната на баджака топлия ли

34

Анонимен

преди 7 години

Тия новини вече не правят впечатление на никой.

33

Анонимен

преди 7 години

Двама германски полицаи проверяват документите на гражданин в Берлин.- Абе Мохамед, ти чувал ли си за такова немско име Ханс.- Не Мустафа, този сигурно е бежанец от Източна Европа.

32

Тялото

преди 7 години

А аз искам да попитам по каква логика пакистанците се водят бежаци?В Пакистан няма война, не са политически репресерани, не са гладни. Защо са тук, кой ги праща и защо се пускат?

31

.

преди 7 години

хаха кой ще посегне на рускините бе? Руснаците не са страхливци като немците и си пазаят жените.

30

Анонимен

преди 7 години

За твое сведение,когато 50 авганистанци екстрадирани от Норвегия обратно в Русия се опитаха да посегнат на рускини в околностите на Мурманск,бяха зверски пребити от гражданите и допребити от полицаите,които са дошли на място.

29

Анонимен

преди 7 години

А някои германки може и да не са се оплакали . . .Забележете! Нито една рускиня не се е оплакала!

28

РККА

преди 7 години

до една стотица време ариец със сигурно не ще се оприличава с ,,висок,рус,синеок,,ако,, добрия,, стар Адолф можеше да метне едно око на днешна Германия щеше да се налапа с цианид вместо да пише ,,Моята борба,,...

27

тъпи немчуля

преди 7 години

а като посрещахте бежанци с мечета, гласувахте за дебелааната и идвахте да ни режете оградата не рИвахте??????

26

Българин

преди 7 години

Ха така опипва ли ги?! Утре деца ще им ршждате, нали сте гостоприемни. Осрахте цяла европа, сега ревете.

25

Ром с текила

преди 7 години

Че го барате фройлайни. Здрав, прав, корав! Точка.

24

Турчина Мехмет

преди 7 години

Тракиец! Отдавна инах съмнения , но сега вече съм убеден. Никъф Тракиец не си ти, а си най обикновен ромеец;))))Пакистанките били красиви цени буахаха. Чакай ще пукна от смех.

23

българина

преди 7 години

Моля не пускате новини за протичащите турско в Германия. След 500 г може. Не знам 1444г някой в западна Европа да се е трогнал от съдбата на източна

22

Членска карта №7

преди 7 години

Това са комшийките на Боатенг, дето го каниха с плакати...

21

Анонимен

преди 7 години

Трябваше да опитат да направят същото през 41-ва...

20

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ще има германки и прочее европейки за продан по пазарите в Близкия изток. Ще си ги купуват на килограм разни мазни брадати араби. И мъже ще има за продан. Не се съмнявайте. Някои си падат и по мъжко, макар че Корана го забранява. Ее човещинка си е. От всички най много ще намажат прасетата. Няма да се ядат в Европа вече. Кучетата и те ще изчезнат. Исляма ги смята за мръсни животни. Та така. Дубре дошли в Нова Европа. Интересно ще е.

19

Митака

преди 7 години

Всички германки в България!!! Щом мъжете им не могат да се грижат за тях и защитават.Казах!!!

18

Въпрос на време е

преди 7 години

До Анонимен 18Обществото винаги само си създава онова, което му е необходимо, ако господстващият социален ред или управляващите не му предлагат приемливо решение на съществуващ проблем.

17

Един от Северозапада

преди 7 години

Скоро и германците ще почнат да подават жалби. Не че сега няма такива случаи, но още се срамуват да си признаят. "Бития-бит, а продължението не винаги е весело!" -Както казваше Гиньо Ганев.Честита ви толерантност, Евро-атлантически ценности, и да не забравите, да идете на гарата пак да посрещате новодошлите с табели "Добре дошли", както преди?А като ви казваме, че човек , свикнал да е на помощи, става нагъл, безцеремомен и се чувства ,че са му длъжни всички-Вервайте ни. Имаме опит 27 години.