48

666

преди 7 години

ако тоя е немец аз съм Юрий Гагарин .....чичо Адолф какво направиха с твоята Германия......

47

Анонимен

преди 7 години

Първо,ако живееше в Гана никога нямаше да развие таланта си.Германия го е направила това,което е.И трябва да е благодарен,но никога да не забравя,че не е бял и рус.И какво,нека пеят танцуват,играят футбол и да ни забавляват,но да не забравят,че са Untermensch.

46

Анонимен

преди 7 години

Единствените политици които уважавам е онези които казват неща които са ИСТИНА но никой друг не смее/иска да каже. Тръмп е също пример. Жалко че такива ги броим на пръсти.

45

Анонимен

преди 7 години

Винаги е по-добре съседите ти да са от Ку-Клукс Клан.

44

запознат

преди 7 години

Случайно, пък този го знам точно къде живее в Мюнхен. На Принцрегентен плац! Самият адрес говори какви са му съседите!

43

Анонимен

преди 7 години

Абе то и новия кмет на Лондон бил агличанин....

42

пенчо немски

преди 7 години

В германия е пълно с икономически имигранти от цял свят, черни, бели, жълти, всякакви. Във Франкфурт са повече от немците. Това дали би отговорило на въпроса на разни интелигенти защо поляци, ганаици, турци им движат нац. Отбор

41

vseznaika!!!,

преди 7 години

da be ,da

40

Анонимен

преди 7 години

Нито Боатенг, нито Йозил, щяха да са толкова добри футболисти, ако не бяха се учили на футбол в Германия. Немците са номер 1 защото могат да работят, затова могат да направят шампиони, дори и от вашето тъпо семе

39

Анонимен

преди 7 години

"Той не е рус и синеок."Китайците вече измислиха решението. Бегом към пералнята.

38

не рус ама германец

преди 7 години

А Боатенг си има братче Кевин, от същия тате и същата мама. Разбира се има същия цвят.И е расъл и пасъл в Берлин.Обаче е национал на Гана и играе за Гана...Доколкото знам просто не му е стигнал таланта да се класира с брат си и това му е била алтернативата да играе в национален отбор

37

Анонимен

преди 7 години

Може да не е рус и висок, ама какъв го вади само....

36

Даниел Ч

преди 7 години

Испания има по-малко велики играчи родени в чужбина, отколкото други национални отбори. Но ги има. Оказва се, че за разлика от други страни, като Франция и Германия, гол-майсторите на Испания носят традиционни испански имена. Това прави Испания различна.Разбира се, можем да обходим целия свят. И ще видим колко много смесици от култури, народи и гол-майстори има навсякъде. И хората се гордеят с разноцветната си история. Те заедно градят богати и щастливи общества. И Боатенг е един от тях.

35

Holly

преди 7 години

Месут Йозил не ми е любимец поради следните причини: Не пее химна на Германия и не се радва, когато отбележи гол на Турция. Видиш ли, баба му живеела в Турция. Такива ренегати не трябва да играят в никой национален отбор!

34

до Даниел Ч.

преди 7 години

"Испания е по-различна."Естествено, че е по-различна- няма имигранти, които да ти обслужват опорната опорната точка за голмайстори на всички времена в националния. Затова и я заобикаляш.

33

Анонимен

преди 7 години

"И все пак, едно име стои над всички останали - Ди Стефано."Ди Стефано не стои над всички останали в Испания- Давид Виля и Раул Гонзалес стоят над всички. Ди Стефано е мнооого далеч от тях.

32

Даниел Ч

преди 7 години

Скритата фраза от Днес.бг по-долу означава "по-тъмни от средния европеец"

31

Даниел Ч

преди 7 години

До до Даниел Ч.Испания е по-различна. Тя има силни берберски корени и испанците все още са по-му.ргави от средния европеец заради смесването на народите.И все пак, едно име стои над всички останали - Ди Стефано. Може би най-великият играч на Реал Мадрид. Той е играл за националните отбори на Аржентина, Колумбия и Испания.И Пушкаш - най-великият унгарски футболист, с 4 мача за Испания. Той бяга от комунизма на Унгария и печели 3 Купи на Шампионите с Реал.

30

до Даниел Ч.

преди 7 години

Сподели нещо за топ-реализаторите за испанския национален отбор или там щото имигранти липсват в челните 30, ще ги пропуснем и ще мълчим, нали така?

29

Даниел Ч

преди 7 години

До АнонименТрудно ще ме затапиш, след като Мирослав Клозе е Номер 1 по голове за всички времена. Герд Мюлер с трахотен играч, вярно е. Също Клинсман - той е и страхотен човек, който знае да работи здраво.Конкретно, Клинсман засили американския национален отбор като преди няколко години включи няколко германци от американски произход в национала на САЩ. Това са деца на войниците по границите на ФРГ от Студената война. Много от тях са мулати и ритат страхотно. За Германия и за САЩ. За Клинсман