90

Анонимен

преди 7 години

На ви ЕС на ви Нато хихи

89

Анонимен

преди 7 години

100% durkash.Do predi gogini Interprograma durjheshe 3etajha v NOI. Pitai bat Vanio i Berich.

88

Анонимен

преди 7 години

Ne se stava v Bulgariya BOGAT. Moskva ni peshe pravilata.

87

Анонимен

преди 7 години

Do Burzum Primer s.Galiche.Partiini pari ot BSP, DPS, nyama fakturi,proisvodstvo,schetovodstvo.Pixel den v musikata I v krevata. No na svoboda

86

Анонимен

преди 7 години

Do 93, Ne si patil, I pishesh. Purvo ti preoravat ploshta. Posle te ubegdavat da si dadesh zemyata na arendator. Vremeto teche po bujrokraziya, sledvashtiya sezon otnovo se povtarya. UMISHLENO ADMINISTRAZIYATA UMUVA . Drug puk po ruski obichai go prebiyat, ujh sme SVOBODNI. Sezona mine I neshtata se potretat. V GERMANIYA S OPIT I Pliziya I tan golyam kombain na chasti sa edna nosht , poehal sa Maskve 2012g.

85

Бивш

преди 7 години

Такъв ни беше и инструктажа през 1989г.: Не им разрешавайте да се организират и произвеждат-крещяха партийните другари. Режете ремъците на комбайните и блокирайте жетвата.да се ограничи до минимум отглеждането на животни. Товарете ги с данъци и други налози,за да се откажат.Целта беше, страдание по миналото и завръщане на Русия с гръм и трясък. Това последното народа не го е осъзнал,щом хвърлат торби с пари на непознати през балкона,значи акъла нещо не вдява.

84

до 93

преди 7 години

Каква Индия ще колонизираш бе братчед? Тия са в топ 5 най-силни армии в света ще ни пометат за минути.

83

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧастен производител е рекетиран от всякъде.Никой не рекетира частния производител. Просто не може да пребори пазарите на запад. Трябва да се учим от тях - това е единственият начин да ги настигнем. Трябва да колонизираме една богата страна като Индия или Конго и в продължение да 100-200 години да ги смучем, да натрупаме капитали и база за производство и чак тогава можем да станем катоп запада. Всички богати са минали по този път, друг начин няма.

82

Анонимен

преди 7 години

В правителството има платени от Русия, да се възстанови колективното земеделие /ТКЗС/. За да може лесно да се изнася на изток. Тази теория, как ще стане като едно време колективизацията е била насила с затвори и бои в МВР..

81

Анонимен

преди 7 години

А кво стана със З.Баретата.Оправдан.Той е важен кадър за държавата,както е бил Айнщайн за световната наука.

80

Анонимен

преди 7 години

Частен производител е рекетиран от всякъде. Държава, партия, социално слаби, мухлета и кухлета. Виждате какво става с Ц. Чоков. Градил с години сега го изкарват КУЛАК. Лозунг от колхоза. 1 Който се цепи от колектива, колектива ще го цепне./ от Плевенско/ 2 Кулак, Кулак, народен враг /от Ловешко, но дописано от собственика на къщата /- НАПИСАНО ОТ ***. по късно същия човек е в конц. лагер. Тия от ДПС без произход на парите,без касови бележки на свобода.

79

Анонимен

преди 7 години

Да живее БКП и КПСС.

78

Анонимен

преди 7 години

Да го дyxaт бедните.

77

Анонимен

преди 7 години

До до 69Вярно че при комунизма имаше дефицит, защото не можеше да се произведе достатъчно от всичко.----------------Така ли, и защо не можеше?Защото трябваше да издържаме 200 000 армия, за да пазим Г3 на московците.

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимендлъжността ''сервитьор''. Изискванията бяха работа всеки ден по 12 часа + храна и квартира за ВНУШИТЕЛНИТЕ - 450лв.-----------------Ми кво искаш, 450 кинта си спестяваш.Това се равнява на заплата 1000 - 1200 лв.

75

Анонимен

преди 7 години

До България сегаХората от селата са бедни,там няма фирми с високи заплати.---------------Ценко Чоков познаваш ли го?А кой ви кара да си продадете земята на такива като него? Аз обяснявах на близките, че земя не се продава, а те "Аре бе, кой ше ти работи земя".

74

Анонимен

преди 7 години

Не само на село. Преди малко четох една обява за работа на морето на длъжността ''сервитьор''. Изискванията бяха работа всеки ден по 12 часа + храна и квартира за ВНУШИТЕЛНИТЕ - 450лв.

73

Анонимен

преди 7 години

Този риск от бедност, силно зависи от нивото на доходите в различните държави и при големи отклонения от средните доходи, понятието се обезмисля. Така е и с България, при която над 85% от хората са в риск от бедност, но според тази статистика са доста по-малко (51,4%).

72

Анонимен

преди 7 години

Всичките тези извадки са на база статистически данни. Вътре НЕ влиза сивата икономика. Така че всичко е една глупост, на която не вярвам. Мнението ми е базирано на факта, че съм един от тая 1/3 заети в селското стопанство и виждам колегите как се справят. Да не забравяме факта че повечето земеделци ФЛ се осигуряват на минимума и никой не им гледа печалбите, а само осигурителния праг.

71

Анонимен

преди 7 години

Няма нито един обективен коментар . Всеки изхожда по джоба си сега и преди , което обезмисля всякакви приказки по въпроса . Айде чао и умната да не забогатеете много или обеднеете малко .