10

Бианка

преди 7 години

Как не ви е срам да злорадствате, що за *** има по този свят!? Ами ако това беше ВАШИЯТ син/внук/брат? Познавах лично момчето и само един Бог знае точната причина за катастрофата, но в крайна сметка единственото важно в случая е, че нелепо си отиде един от рядко срещаните истински добри хора от този свят. Да си позволявате да осквернявате паметта му и да съдите без дори да сте го познавали и да сте наясно с обстоятелствата, е меко казано чудовищно! Лека му пръст на Тяната...

9

Анонимен

преди 7 години

Pochivai v mir Tqnka, priqtelche ! :(

8

???

преди 7 години

Странно! Доколкото си спомням този участък е прав и безопасната скорост за шофиране е доста над разрешените 140 км/час. Как е успял да катастрофира? Заспал ли е?

7

Анонимен

преди 7 години

Е добре поне, че няма пострадали.

6

Grom

преди 7 години

Да почива в мир!

5

Дядо Либен

преди 7 години

Вдигането на максим.скорост на 140 км. беше твърде цинично за нашата култура на шофиране, пътища, автопарк,горива и пр.

4

Анонимен

преди 7 години

Бе не са малко и тия, дето издържат семейства и имат деца, които се друсат и си избиват комплексите зад волана, като дигат шум с ремус ауспуси. Нищо чудно тоя да е бил такъв.

3

Киро кардана

преди 7 години

Добре,че не е затрил някое невинно семейство!Ако това е истинска снимка на колата.....изисква се голям майсторлък на смачкаш така Мерцедес!Колите със задно не са за всеки..Падне ли малко дъжд и лесно се излиза от пътя..Щом се е запалила веднага след преобръщне 100% е бензинов меркела....Другия път да внимава като кара ..

2

Момо

преди 7 години

28-годишното МОМЧЕ от училище ли се е връщало?

1

бързи и яростни

преди 7 години

Разбрал е колко вдига колата 28 годишното момче!Когато бях 28 годишен издържах семейство и имах дете.Сега се друсат и избиват комплексите си зад волана,като вдигат шум с ремус ауспуси!