11

аз

преди 7 години

До Тцтц--------------------И кой те кара насила да наемаш сестра и да избираш екип!

10

аз

преди 7 години

До man------Кой иска да подкрепяш,бе ***.От теб се иска да плащаш и като си на зор ще плащаш като поп!

9

Американ

преди 7 години

Държавата не им платила за април, а вече е почти юни!?На какво основание не им плаща държавата, по кой закон?Изобщо какъв пример дава държавата на "честния бизнес" с подобни ц.и.г.а.нски номера?

8

nurse

преди 7 години

Страхотни коментари,евала. Само че заради вас мизерници една сестра се грижи за 40 болни наведнъж, зарадивас вместо да почива събота и неделя работи,защото видиш ли в събота сме решили да отидеме на лекар след като сме се нагнетили с кюфтета и изведнъж е станало нетърпимо.Заради вас тази жена е забравила за семейството не си вижда децата за да ви обгрижва или да гледа мама докато ти нещастнико си празнуваш коледа или велик ден в гърция.Заради теб *** след 2 години няма да остане и една .

7

Анонимен

преди 7 години

Цяла България е един голям Пирогов.

6

Анонимен

преди 7 години

До manКогато се свие инфаркта да не си отишъл на доктор, българския пациент заслужава да си мре в мизерията

5

man

преди 7 години

Никой не ви подкрепя бе докторчета! Протести, стачки, викове, музика, скандиране и си сядате на четирибуквието. Гаргите плашите! Къде са парите, които държавата плаща за болницата? А парите от пациентите? Или тези пари отиват в отделни джобчета а не в болницата? А защо използвате консумативите на държавните болниците да си въртите частния бизнес и пищите че са ви малко парите? Знаете вие защо работите в държавна болница. Само паркинга пред Пирогов да се погледне и всичко става ясно.

4

Анонимен

преди 7 години

По времето на Москов и Борисов, българите *** като мухи ... тъжно ...

3

3232

преди 7 години

Как ме изнудиха тези нещастници за да вземат 600лв. за операция на синът ми от апандисит. Не го изписваха въпреки, че представихме документите за платени на касата средства. Чакаме на стълбите пред отделението и след известно време излезе бяла престилка да ни съобщи сумата срещу която ще го изпишат. Та те така!

2

ес

преди 7 години

Това е демокрациятИскахте си я.

1

Тцтц

преди 7 години

Знаете ли, колко е да си наемеш медицинска сестра за 24 часа в прословутата болница?!? 140 лв. А знаете ли, колко струва само да си изберете екип за операция (не дай си боже) - 900 лв. Сами си направете сметката за какво идва реч в тази пропаднала държава....И тези ми стачкуват?!? А какво да прави болната баба, на която трябва да и се направи операция с 200 лв. пенсия на месец в джоба?!? БЕЗОЧИЕ!