8

Г. Ангелов

преди 6 години

Не са виновни хората от село а управляващите концентрираха всичко в софия фабрики производство услуги после защо били дошли хорота от селата напълно нормално, хората мигрират където има по добре заплатена работа да не говорим че поселата няма никаква.Ако продължат да я карат така до 20 години села няма да има, и всички ще живеем в София и не въздуха ще е мръсен ами незнам какво.

7

Анонимен

преди 7 години

е,каква заетост на село? какво да работят...у-ща за децата няма,лекар няма,аптека няма, читалище няма ,автобуси до града няма ,пътища няма, че и магазин за хляб няма... и кокошки вече няма,че някои ги обраха......а в софия място за сервитьорки,шофьори и охрана все още има.

6

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаВината София да стане едно пренаселено гето е основно на Жельо Жабата, който махна Софийското жителство. Докато го имаше, хората си стояха по родните места, което пък поддържаше работните места там. Когато всички тръгнаха за София, заводите и фабриките им по провинцията се обезлюдиха и логично фалираха.

5

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен1 Селата се обезлюдяват, а София се напълни, поради безумната политика на управляващите ни, от 89-та насам.Позволи се на всяка мутра, без образование, да отвори по една земеделска фирма, доброзорно да прибере земята на хората, и да развива най-*** земеделско производство-на жито, и то-не хлебно, че дава по-голям добив, на слънчоглед, че е скъп, и на царевица.Без ограничение на площите.Без отчетност. Защо не ги ограничиха до 10 000 декара, например.Мутрите владеят земята вече легал

4

Доуточнения

преди 7 години

А на кое място сме по декари на плодородна земеделска земя на глава от населението?На кое място сме по брой на случаите, при които на здрави млади хора без образование и без професия е била предлагана работа каквато могат да вършат, но те не желаят, защото заплатите им се струват ниски, И това не ги лишава от правото да получават социални помощи?

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1Ако секата растат няма как софия да расте. А като не расте софия няма как да се надува имотния балон. А като не се надува имотния балон банките остават без работа!

2

Анонимен

преди 7 години

А бе не знам дали е голяма разликата, но знам че София се напълни със селинджъри. Прииждат на вълни. Просто вече не се търпи.

1

Анонимен

преди 7 години

И после защо селата се обезлюдяват, а София расте...