79

велик

преди 7 години

Велик е ердоган .не прощава на никого.нито на путин .нито на обама .нито на меркел.каза го светът е по голям от пет.т.е страните от оон с ядрено оръжие.турците могат да направят ядрено в един гараж за две седмици.твърде просто е за тях.

78

Колио

преди 7 години

Преди 20години имахме Мин.председател които се опитваше да защити нац. интереси на България но направи грешка да се озъби едновременно на сащ и Русия след което бе смачкан като *** а промишленоста и икономиката ни бяха унищожени.Извода с големите се ебаваи по единично иначе лошо.

77

pkk mlkp

преди 7 години

Да живее PKK,долу ердоган

76

Анонимен

преди 7 години

мноко сте велики ама 525 котини сте пили нали знаете какво р. на турция както африканците в америка .

75

Анонимен

преди 7 години

Момчето си отива... Засега още го изтрайват някакси, но той злоупотребява с търпението на всички, а то си има граници, естествено. Историята ще споменава Е.с нова геополитическа карта на т.нар.Турция.

74

СС

преди 7 години

Този *** много си е повярвал! Седнал да се репчи и на САЩ и на Русия?! :) :)

73

Анонимен

преди 7 години

Путин в Света Гора - Гърция, официално бе коронясан за новия Император на Византия.

72

.

преди 7 години

Турция да не хапе ръката, която я храни, че ако тази ръка я удари ще излетят не от Европа или Азия, а направо от галактиката :))

71

П.Петров

преди 7 години

Ердоган е твърде глупав да иска подкрепа за очевадно губещите бунтовници. Даеш смляха от бой така наречените умерени бунтовници в Сирия, Асад за момента си удържа позициите срещу опозицията и чака Даеш да ги довърши, после ще се изяви като "спасител". Кюрдите от друга страна са се договорили вече с Асад и се бият с успех срещу Даеш и печелят подкрепа от САЩ,Русия и Иран, което яко бърка отзад и дълбоко на Ердоган, който е основна причина за конфронтацията с кюрдите.В перспектива те ще закопаят неоосманските му амбиции.

70

да

преди 7 години

турците да не забравят Възродителния процес защото аз преди 200 години не съм бил роден като са клали българи, но преди 27 бях и ги видях как както бяха много смели, че щели да идват турски танкове (такива турски танкове щяха да видят, че Истанбул вече щеше да е спомен) че бягаха през глава към Турция с гардеробите, вързани на покрива на москвича

69

ha ha

преди 7 години

Не знам за сирийския, ама на турския май му кроят шапка... Ще има пролет и на югоизток...

68

Бутафорко

преди 7 години

Басфорската кадъна пак осмърдя международното положение.

67

1452

преди 7 години

Блъскай Ердогане. Бъди безпощаден.Заслужават го. Върти ги на бавен огън.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 171Ще станат! Той Камерън даже им определи дата! Към 3000-та! Хайде малко да е сбъркал, но може да стане и по-рано, към 2999-та...

65

Машалла

преди 7 години

Честит Кюрдистан на Реджеп Ердоган!

64

ВАНГЕЛ

преди 7 години

До 999999 Скоро Ще ви изсъхне семето ТУРСКО!Проклети сте за хиляди години проклетници !Такива дето мразите нормалните взаимоотношения между българи и турци!

63

ким сун

преди 7 години

става все по заплетено или отплетено..Ердо сложи на една маса русия,саш и иран,но не и ес..кой с кого играе и кой на кой е заложил..Ердо със сигурност е заложил срещу себе си в тази каша,но пък може да спаси турция,което е малко вероятно

62

Вангелиос

преди 7 години

ОЛЛЕЕ ИСТАНБУЛ?????

61

Анонимен

преди 7 години

Te shte razberat ERDOGANE edin den tiya teroristi koito v momenta padkrepqt edin den i tqh shte gi udrqt

60

Анонимен

преди 7 години

Ергуганя се заиграва с могъщи държави.Остави САЩ,които са им отколешен съюзник и главен доставчик на оръжие.Но да упрекваш Иран и Русия,че не ти се връзват-пълна глупост е!Значи той хрисим и мисли за поданиците си/щото е със султански амбиции/,а Асад няма право да се погрижи за народ и страната си.Да седи мирен,щото напънат ли го перси и руси,ще му се види тесен Златния Рог!