31

anonimen po4ti nali

преди 8 години

NAli i sled tova i rodata mojelA DA DOIDE ZAKONNO. Pratil si i putni da doide za brak. E ako e jenena v Germaniq qka tenekiq. POslanika trbva da ti e pop ako si q haresal po snimka.

30

бай миле

преди 8 години

Момичето на снимката изглежда сладурана. Ще му дам 8к да я взема. Със сигурност знае да готви, пере и други домашни задължения. С нормално отношение към нея ще е благодарна цял живот и ще се радва че е имала късмет в живота, а не като нашите вечно недоволни к***яци.

29

Анонимен

преди 8 години

"Смята се, че Алмани е германец..."Ето това е, което трябва да накара хората да се замислят! Този е германец, колкото аз съм космонавт. Но тревожното е, че е живял в цивилизацията, имал е шанса да стане човек, а той се е върнал обратно в миналия век. Дори капка хуманност няма в това същество, така че отсега е ясно и за новодошлите що за стока са и какво може да се очаква от тях!

28

Милко Калайджиев

преди 8 години

Тия луди ли са? 8000 долара за такава сдухана бричка? Това е карано душмански от двама - трима собственика по черни, прашни пътища, никаква подръжка, течове отвсякъде, изпуснала компресия, заден диференциал -тотал щета, никакви екстри.... За тия пари ще си купя три расови резачки от пазара в Димитровград, пари ще ми изкарват.... За три месеца са се изплатили.

27

халив Багдади

преди 8 години

историческата цена е от 300 -за без зъба негърка- до 10 000 модел на виктория сикрет-ДИРХАМА не разработена рускиня върви около 1500 Дирхама 1 дирхам =80 лева

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Много лоши снме станали, ние от "цивилизованите" общества. Не приемаме "различните". Не уважаваме техните ценности. Като например многоженството - ядеш с една лъжица от чиниите на различни хора, страхотна хигиена, никакви болести не пренасяш, децата ти са полубратя и полусестри, можеш ако си гладен да похапнеш от жена си, да я предложиш на приятел срещу пари, абе изобщо жената е ценност, така каза техен свещенослужител. В този смисъл, де! "Доведете и семействата!" (Низкогледата)

25

анонимен

преди 8 години

това са вече новите дяволи а не човеци да знаете хора и както дяволите се пържат в ада така и те ще са в котела с катрана и няма излизане от там ,и тези иззичници ще ги застигне гневът божи а фееизбуци ,туитъри да си ги четат те това са наи дяволските и пропагантни ,развеждащи и убиващи саитове и писания

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Моля, не обиждайте животните!

23

Анонимен

преди 8 години

Пак сте избухнали ж.урналята с глупости и фантасмагории.

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19Да бе, и те само това чакат - да тръгнат да защитават жени и момичета. Че те са напълно наясно и вътре в цялата тази мръсотия. И ООН само трият дебелите си зад.ници в меките кресла, които ние плащаме. Изобщо не ги е грижа за сексуалните мъчения, убийства, осакатяване - психическо и физическо. Та ще тръгнат срещу организатора и финансиращия ги? Всички знаят, кой стои в дъното на злото и кой върти страшната месомелачка, кой съсипва Европа чрез оная дето гледа изпод очи.

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 26ките сио умотворения. Да, прав си, доказателство за това си ти - доброволен роб, купуван, продаван, препродаван на различни партии и секти. Обаче пък си уме-е-н... Особено, когато се правиш на философ с жалките си внушения.

20

men

преди 8 години

и в западна европа днеска цял ден за некакви 700 тарамбуки дето уж се били удавили за да изпитваме съжаление ида приемаме безропотно новите си съграждани... а за децата които биват изнасилвани и убивани и принасяни в жертва на мамон от евроГГейските и пиндостанските елити НИЩО. да живэ вашата майчица ХАМЕРИКА ЗА БУГАИСТАН.

19

Анонимен

преди 8 години

Фейсбук еб* майката на не една държава. Скоро ще изпратят всичките си потребители у виртуалния свят, откъдето да изтискат и последния им долар. Да се забрани!Това не е никаква социална мрежа, а машина за контрол и пари, в която хората мутират вълообразно. Не е трудно да си представим как би изглеждало едно икономически и политически свободно, споделено пространство в интернет!!! Само, че то едва ли ще е създадено от ционисти!

18

Марк 13:19:20

преди 8 години

19 защото през ония дни ще има скръб небивала до сега от началото на създанието, което Бог е създал, нито ще има такава. 20 И ако Господ не съкратеше ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, които Той избра, съкратил е дните.

17

Анонимен

преди 8 години

Само неразбрах защо след толкова много сигнали, явни и очевадни доказателства никой нищо не прави. Няма НАТО, ООН, ЕС, всичките му там организации за човешките права... даже и БХК мълчи.Ако не беше Путин да навлезе в арабския свят, онази презокеанска *** Оообама още щеше да бели банани и да спонсорира терористите. Сега като взеха да отказват американски поръчки на оръжие за сметка на руско се сетиха американците, че май нещата станаха много, ама много кафяви и миришещи

16

Анонимен

преди 8 години

Сменете заглавието!!! Как може изобщо да го поставяте като въпрос- да или не!?! Що за изпростел* т*панри сте?!?

15

do 1

преди 8 години

Западният свят е цивилизован. Не целият. Не ги бъркай!

14

Анонимен

преди 8 години

фейсбук да блокира моментално профила и да предаде всякаква информация за местонахождението на този *** на Европол и Интерпол.

13

съгласно обичая

преди 8 години

До ШопА да ти стегнат пилешкия врат с хомот и да те изкарат на пазара в Рака,какво ще кажеш дървен,дали ще ти е хубаво?

12

Анонимен

преди 8 години

Ръководители и армията на САЩ са виновни в това което става с тези нещастни хора, ето това е кървав и дяволски резултат на разрушаване на една държавността.