190

русский

преди 7 години

До Анонимен 58спасибо друг

189

Алекс

преди 7 години

До ШопПророци значи има не само при евреите,но и при шопите.Какво ще бъде,как ще е?

188

Боби

преди 7 години

До Шоп 269Шопе стиска ли ти да отидеш в Сирия или друга гореща точка да отразяваш каквото става там?Отиваш на позицията на едните и след малко ти казват айде нямаш вече работа тук нали си записа интервютата. Тръгваш си и като минеш десет км от посоката дето си дошъл почва патаклама.Като не доразследваш ставаш малко или много съучастник.

187

Боби

преди 7 години

До Шоп 252Когато не дадеш акредитация на журналисти за проблемен регион - ТОВА 100% ЗНАЧИ ЧЕ ИМА НЕЩО НЕРЕДНО ТАМ. Какво нередно може да има? Ами Украинските Войски, нац Батальони и наемници правят нещо нередно. Стрелба по граждански обекти несвързани с бунтовниците - ПРАКТИКА но също така е и наказуема тази практика - това се характеризира като ни повече ни по-малко като ТЕРОР. а това не може да бъде според Украинската пропаганда само Рашките са терористи ...

186

Разбирачев

преди 7 години

Пропагандата върви и тук не остават и крачка назад.Голата истина е че без т.н. грантове ни една българска медия не може да съществува.Т.н. проруски медии също са на грантове,но за разлика от нащи подкрепят пропагандата си с доказателства и факти а не само голословни твърдения.Да вярно показват и коментират само това което им е угодно но го правят по доста по достоверен начин. Само Дойче веле каза не е достатъчно,трябва и някое видео ,снимка и т.н. Българина е свикнал да го лъжат и не вярва лесно

185

Striker

преди 7 години

До Анонимен 261: Бхаха, развесели ме! На амфети ли си, брат? Ако не ти харесва, че България е в НАТО и ЕС - Аерогарата и марш към безкрайните сибирски полета, тавариш:))) Че хипофизното кремлинско джудже чака такива да му копате урана:)

184

Лесно решение

преди 7 години

Нещата ще се решат в бъдеще , когато стане новото преразпределение на световното пространство.Когато се осъществи идеята Европа от Атлантика до Владивосток Украйна ще бъде просто една губерния-каквато винаги си е била .Китай ще получи южна Азия , а фалиралата Америка ще стане регионална сила с зона на влияние Канада и Мексико.

183

Анонимен

преди 7 години

Цялата тази крадлива и гнусну съветска зган в България трябва да бъде натоварена на един влак и да се измете от страната завинаги иначе и и децата ни ще страдат

182

Striker

преди 7 години

Много добър анализ. Днес.бг, понякога изненадвате приятно.

181

Анонимен

преди 7 години

Нужни са повече такива публикации, за да се отворят най-накрая очите на българския народ.

180

Д. Димитров

преди 7 години

Е това ако не е поръчкова статия, не знам какво е...По *** анализ не бях чел скоро :) До кога бе продажни драскачи...До кога? :) :) :)

179

Блядко

преди 7 години

До Блокиран в ДневникНе забравяй,че за парада в Берлин целия свят помагаше на СССР.Сега целия свят е СРЕЩУ Русия.А смръдливата мечка си е подала муцуната от хралупата а ще бъде застреляна.

178

Блядко

преди 7 години

Минаха повече от 2 години откак Кремъл щеше да влиза в Киев за 2 дни.Сега Троянски кон ще вкарва........СМЯХ

177

Анонимен

преди 7 години

Какво е това някаква изкривена история, някаква паралелна вселена?Кой ви е редакторът, мушмуроци?Няма такава плоска пропаганда, на която съм убеден, че половината абитюрентчета ще се вържат. Айде със здраве и дано да почнете да пишете малко от малко по-обективно.

176

Борнео до 261

преди 7 години

Като цар??Естествено, Ципрас комунягата ще проси пари, но ще получи трици.Опитът да се разедини ЕС от една страна и да се отдалечи от САЩ от друга.Игричките на КГБ-ееца.По време на Путинизма/червен фашизъм/, нищо не се направи освен военни конфликти.И нЕкои вражески елементи у нас искат да се върнем при тях-луда работа.:))

175

Боби

преди 7 години

До юбералес 208След Маймунарника в Украйна само на опозиционни медии на Кремъл са давани акредитации и то само за Киев. За зоната на тъй наречената АТО не са дадени никакви акредитации.Значи САЩ вярва само на собственото си разузнаванеСАЩ може да повярва на твърдения на "Съюзник" колкото и да са нелепиСАЩ не вярва на кадри заснети от чужди журналисти или такива на свободна практика колкото и красноречиви да саЕдин начин да скриеш какво става в една област е да не допуснеш журналисти

174

Pepo

преди 7 години

Червените *** сън не са спали за да защитят с гърди "бащицата". Колосални глупости плещите и не желаете да прогледнете. Рано или късно обаче това ще свърши!

173

maimun

преди 7 години

Автора на статията задължително да спре хаповете. Само наркомани и болни продажници ли останаха журналистите???

172

Мдааа

преди 7 години

Плещенето на руските троянски магарета в България, да започне....сега!

171

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Пропагандата на дойче веле е потресаващо първосигнална.Ако Новорусия се отцепи - ужас, разбиват Украйна.Ако Новорусия се присъедини към Киев - ужас, Путин вкарва троянски кон.Т.е. - каквото и да направи Путин - това е подъл и агресивен ход.Тази демонизация на Путин и Русия няма да ви донесе нищо добро, драги немци, помнете 1945г.Карайте си мерцедесите и не се бъзикайте с мечката ,че следващия парад в Берлин ще ви е за последно.