10

bros

преди 7 години

И кухичък отвътре, че да думне качествено ;)

9

Анонимен

преди 7 години

Камаз в момента произвеждат вариант на стария Мерцедес Актрос по лиценз , като един от акционерите в руската компания е именно Даймлер . Според руските тираджии качеството далеч не е същото като при оригинала

8

Местан - Спасителят

преди 7 години

Да купуват Камаз. Най добрият камион в света, докарал 10 първи места на рали Дакар. А това е най добрата реклама.Ти земи си купи една руска пералня место да квичиш тука. При камионите има картел, докато Камаз не се включат, няма и да се продават.

7

Анонимен

преди 7 години

Не че само при нас има картели - но само при нас те са защитени от специална комисия - КЗК!

6

Боби

преди 7 години

До Анонимен 6Тук грешиш и то доста. Камаз има грубо 3 групи модели. Военни, За Руската безпътица и линейни - тоест ТИР. ТИР още преди 4 или 5 години вкараха западни технологии и сега имат камиони по евро 5 стандарт с 1 милион км гаранция и следене по ГПС машината за са пристигне помощ ако нещо се повреди.За Тежките машини в пост ссср пространство само Беларус ги бие с МАЗ.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Да купуват Камаз. Най добрият камион в света..." къде си видял па ти камаз бре :) онова дето го карат по ралитата е толкова далече от камаза дето се прави серийно че не мога да го опиша ... виж емблемата е еднаква :)

4

Румбо

преди 7 години

Ами че това са кажи-речи всички производители на камиони в Европа!?И каква е връзката между картела на производителите на камиони и превозвачите???Нещо май се губи при превода!

3

Анонимен

преди 7 години

Да купуват Камаз. Най добрият камион в света, докарал 10 първи места на рали Дакар. А това е най добрата реклама.

2

Анонимен

преди 7 години

Ми ЕК са бетер фашисти. Картелно споразумение между всички производители на камиони ???? *** сте вие от ЕК , ще съсипете цяла европа , ще изгоните бизнеса в Азиа , *** такива.

1

Анонимен

преди 7 години

Нашата КЗК е по-велика!