4

До БПФ

преди 7 години

Циркът е пълен. Народът масово има по някакви мижави суми, с които какво да прави на борсата, а и в банка са винаги достъпни на момента. За да купуваш акции на борсата, трябват пари, трябват и време и познания, каквито хората нямат. най-важното, което липсва в случая е доверието, доверието във фирмите, чиито акции евентуално би купил човек. Кажи сега масовия българин с влог в банка от под 1000 лева, чии акции да купи и да чака огромните дивиденти? Вместо под 5 лева, ще получи под 50 лева, ау-у

3

До 2 Ганю

преди 7 години

Средното аритметично на доходността на осемте форми, които ще дават дивидент, е малко под 2,97%. Като към тях прибавим и четирите фирми, които за заявили нулев дивидент, средната доходност става 1,98%. Има три фирми, за които още не се знае, но е много вероятно и те да са с нулева доходност и ако е така, средната доходност пада до 1,58%.

2

Цирк

преди 7 години

Цирк ГЕРБ!От общо 15 форми в списъка, само ОСЕМ фирми дават дивидент (от 0.99 до 5.08 дивидентна доходност), за други 3 не е ясно как ще бъде, а останалите 4 фирми, няма да дават дивидент.

1

Анонимен

преди 7 години

Ква е тая борса с оборот на клекшоп - циркаджии!