65

Анонимен

преди 7 години

С моята заплата ще мога да си купя 6 винетки!Ха сега ми кажете:Заплатата ли ми е символична или винетката е "еФтина"?

64

Плавник

преди 7 години

Лазаров е много прав! Само че тази винетка, за която той говори не е винетката, която засяга българските граждани, които пътуват целогодишно по пътната мрежа на страната, а транзитните винетки за камионите и гастербайтерите от Турция. Какво чакат, а не ги увеличават?

63

Мен

преди 7 години

В Испания са едни от най добрите пътища в Европа......и няма винетки. Плаща се такса годишна около 100 евро

62

Бай Шиле

преди 7 години

Не разбраха ли тия хаерсъзи ,че така няма събираемост .Поне да си беше признал тоя *** ,че са сбъркали и ще е по-добре да има 3-6 месечни винетки .Приходите щяха да са по-големи -нормално.Аз досега съм взел 3 седмични и мисля да взема още 2-3 седмични .Нека си чака палячото да ми вземе 130 лв.

61

Бай Шиле

преди 7 години

Много повърхностно е написана статията според мен ....Първо -за миналата година доколкото си спомням бяха събрани 270 000 000 лв от винетките .Тази година се очакваха над 300 000 000 лв..За първото шестмесечие са събрани около 210 -215 000 000 лв. според тоя ***.Колко ще бъдат събрани до края на годината ? Който си е купил годишна винетка си е купил от тук насетне ще се купуват най-вече седмични .Затова е това драпане за ел.винетка с която да можем да си купим и сега годишна .Следва про

60

Koprivar

преди 7 години

Toll taksi sa Spravedlivi i Pechelivshi za rbg i bg narod. Hubav pat struva parichki...:-):-):-):-) za vsichki...:-):-):-):-) spored tegloto im v kilogramcheta i kilometarchetata izminato razstoianiice...:-):-):-):-):-)~~~~ zabravete vinetkite!~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~premahvame gi! :-):-):-):-):-):-)

59

Анонимен

преди 7 години

''Според Лазаров с въвеждането на електронната винетка, тя ще има предимството да важи от датата на закупуване до датата на изтичане на съответния срок''И сега каква е причината да не важи от дата до дата??? Нима сега при закупуването на Винетка не се вкарват даните на автомобила в систематаЗащо трябва да е Непременно Електронна за да важи от Дата до ДатаМмммммм !!!

58

Някой

преди 7 години

До пенаВие пишете големи глупости. Последно заредих на Шел в град Грюнщат на цена Е1,14

57

Гражданин от Село

преди 7 години

Данъкът в/у превозното средство е за кмета и негови близки и роднини по местоживеене. Винетката е за братко,батко и сие - Не бива да ги бъркате. Г-н Лазаров! Елате да Ви повозя по магистралата Букурещ - Констанца, Букурещ - Питещ или ако искате към Синая - Букурещ - Брашов! Лично да видите и да прецените ПОНЕ една Бг магистрала дали прилича на тях,и да вземете под внимание, че в Румъния е почти 2 пъти по- евтина винетката. А, забравих. Ние си нямаме почти 2 правителства в затвора - затова е така

56

Така

преди 7 години

10 без такса "Митничар" , да не се притеснява Лазаров, те тези на границата , онези по пътя дооуравняват такаста с европейските цени ..

55

Анонимен

преди 7 години

еииии ненормалеееен кво гледаш пъницата на другия *** смотан няма ли кой някой ден да те разтреля направия 1000 лв винетката и тогава ще видиш кво те чака *** винетки има пътища няма

54

Анонимен

преди 7 години

Това по коя магистрала или аутобан е таз цена за ден,нищо се не дава нищо се не получява освен запълване на дупки в трафика с някое друго отклонение в замен.

53

чичо

преди 7 години

Щом плащаме винетки данъка върху автомобила трябва да отпадне. За какво е тогава този данък? щом си плащаме за пътищата за паркинг.

52

Blago

преди 7 години

#71, нищо няма да се промени.Корупцията до такава степен е попила в системата, че ще се пусне една новина, да се замажат очите на овцете и пак всичко ще си бъде по плана на някой.

51

Анонимен

преди 7 години

този е няма такъв нагъл тип! За справка, в нашата съседка Румъния винетката за 7 дни е 3 евро за цялата страна, не знам колко пъти по-голяма като територия от България!!!! За година е 28 евро, т.е. два пъти по- евтина от нашата, а по пътищата им видях сумарно 2 малки дупки по пътя Русе - Букурещ! Няма такава държава като нашата! Стрижат ни както искат, защото никой не подкрепя хората, като искат да променят положението!

50

ahah

преди 7 години

Лазар Лазаров какво ще каже за всички дупки по пътищата, за скъпите и некачествени ремонти които се правят с цел източване (да не кажа крадене че сега е модерно така, явно крадците се засягат) и куп други нередности. Прищяло му се на "човека" да гушка още парички, наяждане нямат!

49

ГАНЬО

преди 7 години

В ДАНИЯ ЗАПЛАТА 4 000 ЛВ - ВИНЕТКА 165 ЛВ! ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ И ЩЕ ПЛАЩАМЕ!

48

65

преди 7 години

мутрата да иде в румъния да види как се строят магистрали.тази от тимишоара до унгарската граница е по добра от магистралите в австрия и германия.всеки може да иде и да направи сравнение. второкластните им пътища са по хубави от наша магистрала

47

Дебел депутат

преди 7 години

Трябва годишната винетка да стане 500лв.

46

пена

преди 7 години

До 64Тия дето дават пример с евтините винетки в Румтния да не забравят да споменат, че в Румъния нямат и една завършена магистрала. А ако не искате винетки винаги го има и германския модел. Слагаш пътния данък в горивото, бензина става 3 лева и всеки плаща за улиците толкова, колкото ги ползва.