6

Анонимен

преди 7 години

А кога дупка, отговорна за ПТП, ще бъде квалифицирана от КАТ като нещо различно от несъобразяване с пътната обстановка!? Плащаме винетки, технически прегледи, ГО. Не Ви ли стига бездънни ями!?

5

t2

преди 7 години

А дали тези 6000лв. ще бъдат удържани от прекия отговорен, че тази дупка не е оправена или обезопасена ?! Едва ли ! Защото тази безполезна твар е някому роднина и е по-лесно от данъците на хората да се вземат. Взимайте багажа и усвет!

4

Анонимен

преди 7 години

Fandakova trabva da plaschta na sofianzi mnogo pari sa mrasotiata sa schuma ot savedeniata na mutrite sa plo4kite koito ptaskat kato vali sa tuhlite masilkite kozite ot kaschtite stana milionerka selskata u4itelka ot komunisti4eko poteklo

3

Роки

преди 7 години

Искът бил неоснователен!?? Каква наглост само! А непрестанните дупки са основателни, така ли ? Нагли общинари!!Но така е, държавата губи милиони левове от незаинтересованост и некадърност.Да не говорим по министерствата с политическите назначения , какви компенсации плаща държавата и всичко това от нашия джоб.Амин!

2

бравус

преди 7 години

Крайно време е да започнем да си търсим правата. Друг начин няма.

1

Потребител

преди 7 години

Браво на жената, че се е борила, така трябва. Само така може да се въведе малко ред. Браво и на съдията, защото Монтана е малък град и лесно може да се влияе "по приятелски". В София от както се помня има две шахти пред съдебната палата и зимата са много хлъзгави и много хора падат там.