49

Анонимен

преди 7 години

Ограда , която едно малко дете може да прескочи , не е ограда .2

48

Анонимен

преди 7 години

Ако беше убила детето, щяха да са квит. Жалко, трябваше да го размаже. 7 милиарда човешки *** срещу 100 горили в зоопаркове - гнусна история.

47

Анонимен

преди 7 години

Да не са я готвели за президент? Тя тазгодишната кампания свърши.

46

Тошко Африкански

преди 7 години

От пушача, кучкаря и природозащитника по-нахално няма! Светът се е побъркал, щом *** е по-важна от детето.

45

Анонимен

преди 7 години

Ако не я бяха застреляли и нещо се беше случило с детето сегга щеше да има страхотен джангър. Правилно са действали полицията, родителите са за съд!

44

Анонимен

преди 7 години

Чета и се чудя, откъде плуткоумниците винаги успяват да намерят връзка с Русия, със "савецките ***". Сигурно Нобеловият лауреат, нареченият приживе Princeps Physiologorum акад. И.П. Павлов би нарекъл това "условен рефлекс". Изпълняваш правилно задачката - получаваш награда, в случая - парична.

43

Шоп

преди 7 години

Не искам да си представям стреса, който е изпитало детето. Гадта го влачеше из гьола като парцалена кукла.

42

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГледайте видеото, чудо е, че това дете е живо. За съжаление решението да застрелят горилата е правилно.---------Ай стига ве, това не може да е вярно.

41

Анонимен

преди 7 години

Гледайте видеото, чудо е, че това дете е живо. За съжаление решението да застрелят горилата е правилно.

40

Анонимен

преди 7 години

Ще падат рубли и днес защитавайки горилата...

39

Анонимен

преди 7 години

Нова захранка за съвецките трьолове :)

38

Шоп

преди 7 години

Нали се сещате, че ако някой не подеме специална кампания и не раздухва случая, на обикновените хора им е през оная работа за няква си горила. И нали се сещате кой в света е толкова изпаднал, че да плаща за черен ПР срещу "пиндостанците" в Интернет. За по една баничка ще налазят сайта на зоопарка и ще напраскат 1000 "възмутени" коментара от "будни граждани".

37

Анонимен

преди 7 години

в България децата падат от балконите на осем етажни блокове и пак никой не у през ****.

36

Наблюдател

преди 7 години

М,даа...., имало в това ZOO 1-а майка за бой! Егати ZOO-о дето нямат средства за приспиване на животни! Оправданията са глупави.

35

до 42, 41 и т.н.

преди 7 години

Арогантността ти е покъртителна, а сляпата вяра във вселенската доминацията на човека - смешна. Освен това, някъде там в края на всяко скучно и глупаво обяснение фигурира позоваване на "еволюцията" от някой невеж мислител като теб. Поне засега, няма никакви изгледи да достигнем звездите, а докато се отрият такива възможности, вероятно вече ще сме се самоунищожили. Но да, горилите ще сме ги избили много преди себе си, и ще е виновен не друг, а именно човекът.

34

аз

преди 7 години

До ИзводДа точно така, горилата е проявила повече грижовност от майката - и за награда са я застреляли!И то защото тълпата се развикала и горилата явно решила да предпази детето от викащата тълпа.

33

Анонимен

преди 7 години

Абе кво им обяснявате за екосистеми и равновесие, това са невежи хора, чийто мироглед не се простира по-далеч от носа им.

32

до 30

преди 7 години

Лекувай се! Явно според празната ти кратунка да желаеш откровено смъртта на дете е висша форма на нравственост, но всъщност е нещо друго.

31

Анонимен

преди 7 години

Ами правените в задният двор на бежавият салон са такива. Над 90 % от сбирщината отвъд океана са правени в задният двор. Да оставиш малко дете без контрол на това му се казва олиго.рения!

30

Анонимен

преди 7 години

Започвам с: Не съм от зелените.Човека отдавна е прекрачил безвъзвратно ареала си. Земята е пренаселена, много животни и растения са изчезнали благодарение на това. Други са на път. Дори ледовете са на изчезване. Научно доказано е че изчезнат ли пчелите изчезват и хората. И все още повечето хора разсъждават - Всички животни не струват колкото един човек. Екосистемата се крепи на биоразнобразието. Проблемът не е в зоопарковете, а в "дивата" природа, която вече трудно се нарича дива.