43

Анонимен

преди 7 години

ЗА КАКВО ИЗОБЩО Е НЕОБХОДИМО ТАКОВА СПОРАЗУМЕНИЕ!!! ДОСЕГА НЕ СЕ ЛИ ТЪРГУВАШЕ???ЯСНО Е, ЧЕ ВЛАСТТА В СВЕТА СЕ ИЗМЕСТВА ОТ ДЪРЖАВАТА В КОРПОРАЦИИТЕ. ЗАТОВА ТЕ ТАКА НЕИСТОВО ДИКТУВАТ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА, КОИТО НЕ САМО У НАС СА ТАКИВА ПРОДАЖНИ ДА ПОДПИШАТ ТОВА НАПЪЛНО ЗАРОБВАЩО И ФАШИСТКО СПОРАЗУМЕНИЕ. И ЩЕ ГО ПОДПИШАТ!!! ЗАЩОТО ВЛАСТТА Е ТАМ, КЪДЕТО СА ПАРИТЕ. А ПАРИТЕ КУПУВАТ ВСИЧКО, ЗАЩО НЕ И НЯКОЛКО ПРАВИТЕЛСТВА. ПУКА ИМ НА ТЯХ, ЧЕ ДЕЦАТА НИ ЩЕ СЕ РАЖДАТ БОЛНИ ОТ "НОВИ" БОЛЕСТИ И УРОДЛИВИ!!!

42

До А ся де 55

преди 7 години

Как какво? Изказваме си мнението, което пък сумарно определя обществаното мнение, което пък определя националните и европейски политики.Естествено, че мнението на всеки е важно и истинските политици се съобразяват с това. Инак всички тези норми в статията нямаше да ги има.

41

A ся де

преди 7 години

Недоумявам как само се дърлите.Какво ще промените вие лично.Както винаги само чешете клавиатурата и няма да си мръднете пръста за да отстоите теориите си.В нормалните държави със свободолюбиви хора се протестира така,че всички да ги чуят.Господарите на света нас българите не ни броят за хора.То май и не сме.

40

Анонимен

преди 7 години

естествено,че не е критерий,при тях критерий и бог са печалбата и парите,всичко извън корпорацията подлежи на ограбване,всичко вътре в нея подлежи на о бог атяване

39

Анонимен

преди 7 години

До Шопкорпорацията не е социална държава,а агресивен монополист търговец

38

Шоп

преди 7 години

До Долу ТПТИТПТИ освен другото е способ на фащ да съживи и поддържа паразитиращата си надута икономика като граби по-слабите и бедни страни---------------Как ги граби? Нали нищо не произвеждали и икономиката им е 80% от услуги? Ще дойдат и ще отворят фризьорски салони и кебапчийници ли?

37

Шоп

преди 7 години

До ЧичоКорпорациите ще поглъщат все повече и повече фирми и ще стават все по-могъщи------------------Е, и? Нали това искате, социализъм, тоест държава-корпорация.

36

Анонимен

преди 7 години

Бойкот на американските стоки.Ажте българско мляко и сирене,най-добре е от чичо от село.

35

Долу ТПТИ

преди 7 години

Дано да не приемат ТПТИ. И дано да не им падне визовият режим за нас, че ще ни избегат жените :D:D:D

34

Чичо

преди 7 години

До 6Какъв си ти , бе, кой ти проми така мозъка?! Мизерната ти фирмичка ще пробие в САЩ , ама друг път! Корпорациите ще поглъщат все повече и повече фирми и ще стават все по-могъщи, а ТПТИ ще им помогне да стане по-бързо и по-лесно. Накрая дори няма да има нужда да се избират правителства...

33

Анонимен

преди 7 години

С заплата 700лв и жена, дете и кредити и да даваш пари за цигари и узо трябва да си пълен де**л. И не знаех че здравословното хранене минава през скъпо шампанско, пури, черен хайвер, сьомга, био храна. Баба ти на село само черен хайвер и пури е пушила. Една кутия цигари е колкото 5кг картофи.

32

До Анонимен 44

преди 7 години

Виж сега, ако се казваш Иво Инджев, Евгтени Дайнов, Огнян Минчев, Боко Борисов, цецка Цачева, да не продължавам, и можеш да си позволиш скъпо шампанско, пури, черен хайвер, сьомга, био храна, почивка и развлечения, качествени медицински услуги, е отделен въпрос, ама ако взимаш 700 лева на месец, имаш деца и кредити, друга песен ще запееш.Между другото, виж колко пушат гърците и колко живеят.И узото и рецината са си алкохол, да знаеш.Айде стига с евтина пропаганда и без това се тровите с бокл*ци, ГМО-то няма да ви навреди.Ми като е толкова полезно, да си го рупа Сорос.

31

Анонимен

преди 7 години

При положение, че в България е най мръстният въздух в Европа, и българите са на 2ро място в Европейският съюз по консумация на тютюневи изделия, на янките гмо царевицата дори да я забранят за нас няма да има оправия. Най големият проблем за нас е в следствие на липсата на култура на здравословното хранене, докато майките тъпчат децата си с пици и банички и всеки втори кавал пафка цигарки и водка флирт с евтини колбаси няма да има оправия.

30

Анонимен

преди 7 години

Браво, другарю Димитров, значи според козяшката пропаганда, колкото повече ГМО, хормони и химикали хрупаш, толкова по дълго живееш! Аферим, другрю, машшала, за теб довечера ще има от посолството екстра бонус хамбургер от телешко с гени на плъх!

29

стършел

преди 7 години

А да признаем съществуването на стотици полове и също толкова сексуални ориентации не щат ли?!?! И за всеки транс-джендер-сексуал специални тоалетни?!

28

Анонимен

преди 7 години

До DimitrovСАЩ Разходи за здравеопазване на глава от населението9145.83 щатски долари през 2013 гБългария Разходи за здравеопазване на глава от населението555.02 щатски долари през 2013 г.Източник: theglobaleconomyТ.е. нашите разходи за здравеопазване са едва 6% от американските, докато при смъртността от рак например разликата е 9 души на сто хиляди.Найс, а? Само толкова ли можете от Козяк?  

27

Анонимен

преди 7 години

До Dimitrovдай статистика и за разходите за здравеопазване...

26

Dimitrov

преди 7 години

Средна продължителност на живота 2015г: България 74.39 г САЩ 79.68 гСмъртност в следствие от употреба на алкохол: България 25 в света 3.91 САЩ 39 в света 2.91Смъртност в следствие от различните видове ракови заболявания: България 30 в света 139.81 САЩ 43 в света 130.74Смъртност в следствие от сърдечно съдови заболявания: България 21 в света 188.45 САЩ 107 в света 77.97

25

Анонимен

преди 7 години

Трябва задължително да се чуе и аргумента че има държави с визов режим за САЩ и това не е само България!!! Каква свободна търговия при положение че едни българин ще виси и ще чака благословия на чиновници в американско посолство а американеца директно си лети където поиска? Нарушава се "равния" старт и се облагодетелства едната страна!

24

Анонимен

преди 7 години

Май е крайно време Йелоустоун да изригне и Господ да накаже тези фашистки чудовища от Сатанинските Американски Щати.Ще затрият света от алчност- живеят на гърба на целия свят, грабят, избиват когото и където пожелаят, Господ забавя, но не забравя, алчни ционистки свинье! Не можете да изплюскате целия свят, накрая дупката от два метра пак вас чака.