77

Анонимен

преди 8 години

Тук ми напомня обвинението на дамата дето беше бушунирана в метроти- изпраща гост, ама яко пияни, служителката отказва да продаде билет, вика полицай, те почват да обиждат и хапят, той ги нацелва,а мацката започва от ТВ в ТВ да се жалва- та кой е виновен искам да знам като гражданин, полицая който трябва да ги спре или те че нарушават наредбата да не се влиза в метрото след употреба на алкохол- защото сестра и майка можеха да храчат по същия начин ако не бяха го пуснали от ареста.

76

Анонимен

преди 8 години

На мен не ми е известно колко е компетентна или не Варненската полиция- нямала съм необходимост да контактувам с нея, тук вероятно някой е нарушил законите и сега си отмъщава, но сестрата е виновна първо че е допуснала брат и да избяга, после са тръгнали от полицията ако са биле толкова загрижени можеха да изчакат, полицаите им отказали да говорят с него и затова виновни- едва ли, преди са имали цялото време на света да говорят с детето си, а сега полицаите виновни, ако не го пуснат- пак виновни

75

Анонимен

преди 8 години

Че полицията е неадекватна и предимно бездейства е ясно, но ето че има и случаи в които повече пречи, отколкото помага.

74

Анонимен

преди 8 години

НЕ РАЗБИРАМ МНОГО НО РАЗСЪЖДАВАМ ПО МЕТОДА ЧЕ ВСИЧКИ РАЗБИРАМЕ НАЙ ВЕЧЕ ОТ РАБОТАТА НА ПОЛИЦИЯТА- ТА ЗВЪНИ СЕСТРАТА И УВЕДОМЯВА ЧЕ БРАТ И Е НАПРАВИЛ ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО ОБАЧЕ Е ИЗБЯГАЛ- САМО ЕДНИ ГОЛИ ПРИКАЗКИ И НИЩО ПО ВЕЧЕ, ПОСЛЕ СЕ СЛУЧВА НЕЩО ЧЕ ТЕ НАМИРАТ И АРЕСТУВАТ БРАТА ТАКА ТОЙ Е ПРИБРАН В АРЕСТА, ТАМ КАЗВА СЕСТРАТА Е В БЕЗОПАСНОСТ ОТИВАТ В ПОЛИЦИЯТА НЕ НАМИРАТ РАЗСЛЕДВАЩИЯТ КОЙТО ИМА ПРАВО ДА ДАДЕ РАЗРЕШЕНИЕ И ТЕ ЗАГРИЖЕНИТЕ СИ ОТИВАТ А ПОЛИЦИЯТА ВИНОВНА НА ЕДНОТО ОБАЖДАНЕ НА СЕСТРАТА

73

Неа

преди 8 години

А като върнеш лентата над и сестра му го е спирала като е правил опити и той е избягал . Сега кой е виновен и подлежи на санкция ?

72

Анонимен

преди 8 години

На всеки от Варна е известна некомпетентността на варненската полиция-.Де-факто те са го самоубили ,възпрепятствайки контакта на близките с него и оставяйки го сам в неговото тежко психическо състояние.Варненската полиция -символ на некомпетентност ,безочливост,наглост,некадърност и дебели ***.Затова че е бил в депресия те не са виновни,но са възпрепятствали близките да му помогнат-реално подлежат на наказание,и то най-строго - улеснили са самоубийство.

71

Анонимен

преди 8 години

А къде е проблемът? Човек няма ли изконното гражданско право да се самоубие?

70

ined

преди 8 години

Навремето самоубийците ги караха в психиатрията, а не в полицията.

69

Анонимен

преди 8 години

В държавата на Мутрите е така - всеки ден загиват деца и никой никога не е виновен.Апропо, г-н Бойко и г-жо Бъчварова, какво стана с убиеца от Борисовата градина - вдън земята ли потъна или просто е ваше момче.

68

65

преди 8 години

До УШЕВ--прав си брат ,ама какво да се прави ?Родна полиция мила.И тя не е на това дередже отсега.Видяли са момчето ,че не е наред,защо нищо човешко не са направили??Щото са хиени-само те жив човевк ще изядат.

67

Анчо

преди 8 години

Чак кна деветия абзац разбрах, че момчето се е самоубило във Варна. Браво на журналистите, шармантна статия!

66

Неа

преди 8 години

Ех склонен си да обвиниш всеки но не и себе си ... Туй то ...

65

анонимен

преди 8 години

полициата носи вината всяко тяхно ДЕИСТВИЕ ИЛИ БЕЗДЕИСТВИЕ Е НАКАЗУЕМО ПО ЗАКОНА ии бучвата да го ЗНАЕ кифлата и тия носи отговорност.наи малко с подаване на ..ОСТАВКА

64

Край

преди 8 години

Съчувсвам на майката за момчето и. Не търсете виновни. Някога такива просто няма. Какво ще ви стопли да накажат някой полицай. Няма как да сперш някой дето толвкова му се умира.

63

Ина

преди 8 години

Момчето е било на 21 години. Напълно пълнолетно, което означава, че не му е нужен придружител за да го пуснат да си ходи. Друг е въпросът, защо е бил в полицията и сестра ми като е знаела, защо не е предупредила родителите.

62

Неа

преди 8 години

Кое точно е безотговорно по смисъла на закона ?

61

печална

преди 8 години

Много ме плаши това, че който иска да се самоубие не го декларира.Просто го прави!

60

възмутен

преди 8 години

Не може да се каже ,че полицаите разбират от психиатрия, но действията им са безотговорни.Явно не искат да имат работа.

59

Анонимен

преди 8 години

А знае ли се какво е направил за да бъде задържан ? Не нали . Освен че е изчезнал и някой го е обявил за издирване ..... Какво гарантира че не е направил беля за да го задържат ? М ?

58

Анонимен

преди 8 години

Сестрата се е обадила на полицията за опита на брат си да се самоубие- те са го арестували и превели в ареста- на какво основание- на честната дума на сестрата, а ако тя ги е излъгала и са имали личен конфликт, на какво основание е трябвало да го задържат в ареста.