10

Анонимен

преди 8 години

Ако на някой не е ясно - заловените са от 5 до 10 процента от влезлите за ден.От там сметката е ясна .

9

голяма работа

преди 8 години

Ангелов и Бойко! Заловили сте и сте върнали стотина арабски *** и вдигнахте дандания до небесата! Мигрантите са хиляди у нас. Добре за стотината нелегали, обаче не е достатъчно! Искам затваряне на мигрантските лагери и изхвърляне на всички бежанци и мигранти от България. Ама те били сирийци. Прекрасно. Да вървят да се оплачат на Асад.

8

маке

преди 8 години

там е работата че не са върнати в петрич са следва процедура по екстрадация която кой знае коко време ке се проточи

7

Анонимен

преди 8 години

Лъвов мост се е превърнал в арабско гето?! Ама това е точно е центъра на София? Между другото афганистанците не са араби, пищуни са, урду и друг етнос, същото за иранците, а и част от ирачканите, пакитата също.

6

Анонимен

преди 8 години

Тия явно не са платили на цецо

5

Софиянец

преди 8 години

Всеки ден около 18 часа в арабското гето на София, Лъвов мост, се събират десетки арабески с малки ранички, които чакат транспорта да ги закара до границата със Сърбия. На 100 метра е Дирекцията на полицията...от прозорците и се вижда гледката...българин не смее да минава оттам вече...

4

Анонимен

преди 8 години

Сирийски бежанци страдат кожата leyshmaziozom - опасно заболяване, предава чрез ухапване от комари и се отразява на кожата. Това пише Daily Mail. Според изданието, което се дължи на миграцията на сирийци болестта се разпространява в целия Близък изток и заплашва Европа.

3

Анонимен

преди 8 години

Бежанците са прехвърлени към Европа, болестта, която разяжда тялото

2

Мен

преди 8 години

Лъжат.Това е само за пред народа. Влезлите мигранти които не са заловени са хиляди и правителството го знае. Брадатите *** стават все повече.

1

toni

преди 8 години

A KAK STOI VIPROSA S EMIGRANTITE OT DONDUKOV I OSTANALITE KIDE IM E TEHNOTO MESTO PITA SE V GATANKATA