7

Е

преди 8 години

Горките застрахователи !!!!!!!!!!!!!!!! Много е хубаво когато ти вземат парите за застраховки и нищо не ти връщат като изтече годината, но щом има природни бедствия ТОВА Е ПРОСТО КОШМАР И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА НЕ ИМ ИСКАМЕ ПОКРИВАНЕ НА ЩЕТИ . МОЛЯ, МИСЛЕТЕ И СЪЖАЛЕТЕ ТЕЗИ ХОРА ТЕ ВСЯКА ГОДИНА ТРЯБВА ДА СИ КУПУВАТ НОВА КОЛА, ДА СИ НАПРАВЯТ ПОНЕ ДВА КРУИЗА, ДВЕ СЕДМИЦИ НОВА ГОДИНА В АЗИЯ, ДВЕ СЕДМИЦИ НА ОКЕАН

6

Blez

преди 8 години

Feuerwerkite i luks partita sa eftini!:-):-):-)

5

Анонимен

преди 8 години

"Най-честите оплаквания са за тавани, капаци и врати, поясняват автомонтьорите."То оставаше и за скоростни кутии, резервоари и *** да се оплакват

4

Красимир

преди 8 години

Що за неграмотници пишат тези глупости? Как точно "вадят ледени късове от ламарината"????Нима ледените топчета я пробиват като шрапнели....... и не се стопяват по две години докато дойде реда за ремонт?! Ако не може една статия да напишете, опитайте да продавате домати на пазара....... тъкмо им идва сезона!

3

Анонимен

преди 8 години

AMI. AS. SE. RASMINAH. S. GRADUSHKATA, RASMINAH SE. SAS. SEMETRUSA- AMA. TIYA. S POSTOYANO TO. OSIGURYAVASHTI SE. , KATO. TI. VLESAT. V. IMOTA- SI. ISBERAT NAI. DOBROTO.

2

Мене

преди 8 години

Ооооо, горките застрахователи. Живи да ги оплакваш. Кръв ми закапа от сърцето само като прочетох заглавието. Тази нощ няма да спя спокойно. Предлагам да им открием банкова сметка за дарения и номер за DMS с текст ZASTRAHOVATELI.

1

Анонимен

преди 8 години

Не само градушките и лилетките и ел.енергията и най-вече бенцина!