36

Bleu

преди 7 години

***, cordon jeeps...test na desnia volan...

35

Анонимен

преди 7 години

Време е на границата да се стреля на месо-да видим тогава колко ще имат смелостта да минат браздата....

34

toni

преди 7 години

До Анонименti premier li si, ima dumata premiera

33

toni

преди 7 години

MNOGO MI E INTERESNO KOGA TOZ PREBIT NAROD; STE SE SIBERE ZA SIVESTANIE PO VIPROSA 4akam OTGOVOR

32

Ханко Брат

преди 7 години

О, Тиквата е суетен!? Каква снимка само!?!?! От първият "мандат" ли е? Камерън му каза в лицето, че крадци, Мутри, терористи (Тиквата е член на терористичната организация БКП), нямат място сред живите. Мутрата вече си е проблем на руснаците, Лукойл и лично на Валентин Златев........

31

Анонимен

преди 7 години

Армия трябва и но Българо-турската граница. Само в петък във влак на Капитан Андреево и в Приморско бяха заловени повече от 100 мигранти. Защо за тях не се свиква съвещание?Трябва всички влакове, които идват от Турция и Гърция да се проверяват ЩАТЕЛНО ЗА НЕЛЕГАЛНИ ХОРА , с кучета ако трябва.Защо са ни тези натрапници? Да ги храним и обгрижваме?И да ги върнем после, ще ни изпратят неграмотни кюрди, които ще ги представят за сирийци.Връщайте ги още преди да са стъпили в България, на границата!

30

АНАЛИЗ

преди 7 години

Границата на България е Пробита от ИДИЛ ?

29

Анонимен

преди 7 години

*** е мило доколкото помня холандците ни сравниха с кенеf

28

Анонимен

преди 7 години

Трябва да искаме международно споразумение - ако бежанец бъде хванат в България да му се отнема настоящето гражданство и веднага му се издава български парспорт като се задължава да живее поне 5 години в България. Тогава можем да бъдем сигурни, че бежанците ще заобикалят издалеко България и юнак Динко ще остане без работа.

27

Анонимен

преди 7 години

От 47 души, които София е обявила до миналата седмица, че е готова да приеме, 36 са се отказали, щом научили къде ще бъдат настанени в ЕС. Други 7 просто не са се явили и така в крайна сметка през българската граница са били прехвърлени само четирима, съобщават представители на гръцкото правителство.

26

Анонимен

преди 7 години

до 38 ако ти живееш в *** не мисли за другите а з а себе си и родителите който са ........те родили ***

25

Анонимен

преди 7 години

До МaвърНе се притеснявай, те не искат да остават в мизерната ви евроатлантическа koчинка, целта им изобщо не е България.

24

пенсионер

преди 7 години

боко предлагам нашата армия и полицай да ги облечеш в бурки и да ги бият когато ги хванат а те след това да ги разпознават в съда и БХК.

23

Членска карта №7

преди 7 години

Отиде цяла неделя в PR кампания... Вероятно ще се стигне и до сеенето на картофите и решаването проблема с чобаните... Чакаме мощно изказване от Сталинка и обръщане в паническо бягство на демографската криза... Евроатлантически рахат и гюзелик....

22

лошо

преди 7 години

До 681Щом се прави съвещание не е добро положението,абе а къде е НАТО да защити съюзниците си от хуните!?

21

вечно губещи сме

преди 7 години

До 1990 год. имахме най укрепената и сигурна граница,но продажните политици съсипаха всичко включително и страната с някакви измислени Евро ценности,а сега същите демократи в ЕС строят нови огради между страните си!?

20

681

преди 7 години

Какви съвещания, какви 5 лв?Нали сме еврогейци и първи дружки на Ердоган, нали нато ни пази, нали заличихме границите на нашата територия!?

19

То е ясно защо

преди 7 години

До Шантава работаТова, което казваш е така. Ама нали това е целта - да бъдем заляти от мюcюлмански орди и затрити като народ. Нормалните държави като Унгария, Полша и Словакия взеха мерки и за тях заплаха няма. Колониите като нас са обречени. Когато начело на една страна стои гнусна, предателска шайка, резултатът е ясен - народът умира. Справка - България, Италия, Германия

18

амджик суратлъ

преди 7 години

Галеви избягаха при ГЕРБ,малкия маргин избяга при ГЕРБ,костинбротския избяга при ГЕРБ,Брендо избяга при ГЕРБ.Мислите ли че ислямисти които идват от реални бойни действия ще се стреснат от червените прашки на боковата армия и няма да избягат навлизайки в страната ?Герб заприлича на олимпийско движение с тези бягства но не и на национално отговорна партия.Другото,много странно е ,че след посещението на пинчера във Гърция и тръгнаха орди от там

17

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Пак прах в очите на простолюдието. А, в същото време държавата води УМИШЛЕНО политика на приемане на имигранти. Такава е заповедта от Вашингтон, Брюксел и Тел Авив.Бойко само вдига пушилка, а в същото време слугува на чужди антибългарски господари и интереси.Факт !