20

Анонимен

преди 7 години

Продажните ни политици разрешиха на Ердоган да построи нови джамии в югоизточна България и в села,където няма население,които са реперите за разширението на новата турска империя .Мераците на Ердоган в действие,както и корупцията на местни кметове издали разрешителните.Бокова да отпусне пари за възстановяване на културното ни наследство от Османската империя.

19

Анонимен

преди 7 години

35, комуноидните *** са най-лошия и труден за изтребване вид ***

18

Анонимен

преди 7 години

Пожелавам на тази мр-ъсна ***-стия никога да не помирише креслото на ООН. Дър-тата крокозъбелка окраде ЮНЕСКО достатъчно. Съд, затвор и после гилотина за комунистическото из-чадие!

17

hh

преди 7 години

Филип Боков го беше намерил отговора - да се поема(т) вината с мезетата.

16

Анонимен

преди 7 години

Др. Бокова нали Вие и Вашите роднини разрушихте всичко създадено в Царство България. И всичко създадено от СИВ. Прав е бил Гешев...

15

nexussss

преди 7 години

Аз не мога да разбера ЗАЩО в последно време ежедневно тая комунистическа г.а.д. постоянно ни се натрапва ?!?! Много активна и загрижена за България стана откакто почнаха да и се клатят краката от сладката службица. Всичките *** сякаш една майка ги е раждала и най лошото е че нямат свършек и измиране....като *** са!!!

14

смехурко:))))))

преди 7 години

Колко ласкави похвали и поддръжка Но чудно все от анонимни:)))))))))))))))) .Те такива бяха и на власт анонимни ятаци и партизани:)))))))))))))))))).И още нещо таз партия БКП не беше ли заклеймена:)))))))) та стана Б есни Солидарни ***:))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 7 години

Тая комунистическа мисирка, още ли не са я прогонили от ООН?

12

Анонимен

преди 7 години

Тази е взела една *** (водка) за отскок.

11

Смърт на Комунизма

преди 7 години

Тя знае най-добре защото баща и е бил особено активен в заличаването на Българския народ

10

Арнолд

преди 7 години

Как да има, след като приятелите на тероризма са коалиция ЕС-САЩ-Турция-Саудитска арабия! САЩ заедно с Турция и Саудитска арабия създадоха и продължават да поддържат "умерената опозиция" в Сирия, която започна войната там. Да припомним ли, че възхода на Ислямска държава започна от градове, които бяха под контрола на същите тези "умерени опозиционери" ?И въобще защо ЕС и САЩ поддържат ислямистка идеология, а постоянно ни натрапват че заплахата идвала от Русия?

9

оп оп нее

преди 7 години

Филма с купените комунистически номенклатурни назначения,българите сме го гледали, а света не е запознат с ченгеджииските игри на прослойката слуги на живковия режим ,чиито представител е въпросната другарка,която вероятно старателно крие миналото си

8

до 8

преди 7 години

"На света дали му пука какво мисли и говори Бокова"Всъщност на света му пука, защото Бокова е Генерален директор на ЮНЕСКО, а ЮНЕСКО е световна организация. На светът на му пука какво е написал Анонимко под статия за нея.

7

Анонимен

преди 7 години

нищо не става от тая

6

оп оп нее

преди 7 години

На света дали му пука какво мисли и говори Бокова,защото на мен не ми е интересно,иначе се очаква активизация на агентите на бившата ДС в щаба на другарката.

5

АНТИ

преди 7 години

Назад, назад, Бокова Ирино,недей да ходиш в ООН,че там ще имаш хиляди проблеми,и петте пари ще си вземеш!

4

Анонимен

преди 7 години

В евроатлантическия Авгиев обор само Волен се грижи за паметниците как не ви е срам г-жо Бокова.

3

Анонимен

преди 7 години

тази кикимора да се подари на исил да си я държат при камилите

2

Анонимен

преди 7 години

Във коя част на София Волен Сидеров мие паметници? Спазва ли се закона и наложената му пробация от българският съд?

1

Анонимен

преди 7 години

Ами работете Бокова, работете. Hе става с блудкави интервюта таз работа, подкрепяме ви.Всъщност като се размисля май само Путин и кюрдите ви подкрепят.