10

*/*

преди 7 години

До КОРИТАРОВ ЕФЕНДИТи от цялата статия това ли разбра?Кой с кого и как е бил на полуфинал.Голямата идея е ,че е създадена лигата на богатите,където има коефициенти,рзлични урни,отбори на 4-то място които могат да станат шампиони,два отбора от една и съща страна да могат да се срещнат от четвъртфинал нагоре и чак тогава да дойде време за Стяуа,Ц.Звезда и Гьотеборг.Капиш?850

9

Анонимен

преди 7 години

Поредната залъгалка за иддиотти !

8

КОРИТАРОВ ЕФЕНДИ

преди 7 години

ТУКА ИМА МНОГО НЕТОЧНИ РАБОТИ...ГОТЕБОРГ Е НА ПОЛУФИНАЛ ПРЕЗ 1986..А ТОВА Е СЕЗОН 85-86..А НЕ 86-87, ЗАЩОТО РЕАЛ И ЮВЕ ИГРАХА В 86-87..СТУЯУА СПЕЧЕЛИ КЕШ 1986 Г. АМА НЕ БЕШЕ НА ПОЛУФИНАЛ В 1987, БЕШЕ В 1988 И ПАК НА ФИНАЛ ПРЕЗ 1989.ТУКА СТЕ СМЕСИЛИ ДВА СЕЗОНА ВЪВ ВАША НАПЪЛНО ГРЕШНА ФИКЦИЯ, И СИ ПИШЕТЕ СТАТИЯ.

7

Анонимен

преди 7 години

Затова се стигна до другата крайност - втръсване и досада от "мега дербита" с участието на европейски колоси и жажда за пробиви на отбори като Лестър или Монако. Корпорациите, в които са превърнати европейските грандове, нямат никакво чувство за баланс и напълно отегчиха обикновените фенове с така наречените зрелища, интересни единствено за феновете на отборите. От друга страна това е чудесно за другите спортове, с които си "почиваме" от поредната бляскава европейска футболна вечер.

6

Анонимен

преди 7 години

до 9 иване, ама наистина ли Барса пак завърши на второ място в Испания?Дрогата не прощава, а?

5

Анонимен

преди 7 години

Тази вечер Атлетико ще докажат за пореден път, че са ку.рвите на Реал. Жалко, но ще стане факт след 5 часа.

4

До 4

преди 7 години

А шизоидите все по-биполярни...

3

Анонимен

преди 7 години

11+11=22 22 пътеки в кабалата два отбора символизиращи плюса и минуса.Те са пуснати на полето, за да компостират мозъците ви, за да се обират парите ви от юдейските собственици на всичките отбори по света. Стадионите всъщност са портали на нисшите духове наричани Бхутас.

2

Анонимен

преди 7 години

Не ме интересува туй зрелище на илюменатите.

1

Анонимен

преди 7 години

Дайте дузпа довечера на бат Хари булката - спасете й егото!