60

demograph

преди 7 години

Щом като 80% от българите се къпят един път месечно от токов страх, а зиме се купчат около кюмбета на дърва, смятайте на какъв хал сме. Българинът вони на мизерия. И защо? - За да пълнят банковите сметки на кадии, мутри, оффчари и толупи...

59

Анонимен

преди 7 години

Токът е като водата - Дар Божий , но Ангелите които ни снабдяват с него не са. Много им е висок хонорара . В миналото заплащането не е било проблем , но сега е проблем номер 1 . Оказа се , че самото минало е прблем . Проблематично минало , проблематично настояще . Скок от каменната ера в ерата на Проблемите .

58

Анонимен

преди 7 години

Щом си на ток, ще плащашДобро признание че в България има и хора които живеят в каменната ера.Е има и такива които използват ток,и не са в каменната ера.Но някои има голямо желание да увеличи българите които живеят в каменната ера.

57

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че в България токът е най-евтиният в Европа. И то не само че е най-евтинията, а е по-евтин почти двойно. Колкото и минуси да слагата, това е ФАКТ.Няма как да станем развита нация с тази ниска цена на тока.

56

Анонимен

преди 7 години

тока поскъпва но начините за добиването поевтиняват,следователно малко по малко който има възможност ще си добива сам ток и тогава да ги видим монополистите.Едно време един наш преселник в турция направи собствен вец като бара на планински поток в селце без ток в планината и тамошния монополист за два дена прекара ток в цялото село уплашени да не би нашия да го захрани сам и му забраниха да продава ток,и всичко това с 1500долара инвестиция за веца а с възможност за цяло село

55

Анонимен

преди 7 години

Стига да не си "ром". Тогава ако искат да плащаш е дискриминация, расизъм и срещу човешките права.

54

Гошко хубавеца

преди 7 години

Абее много скъпо тоя ток. Може би това отново е вина на Бойко Борисов, хахах.

53

Анонимен

преди 7 години

Бухалката ми стои подпряна до вратата.

52

Анонимен

преди 7 години

"Щом си на ток, ще плащаш"Тоягата също е разплащателно средство. Само припомням в случай, че на някой му хрумне нещо по темата.

51

Mitoto

преди 7 години

Ami kolko e nelegalniat iznos na elektroenergia ot bugaria v turkiye?!:-)

50

Анонимен

преди 7 години

Какво чудно има, щом политиците ни са продажници и българоубийци?

49

Анонимен

преди 7 години

Който взима 5-6 хил. евра, всичко му е евтино.

48

Анонимен

преди 7 години

така е когато няма държавници, а само крадци!

47

Анонимен

преди 7 години

Изберете Костов, да си осинови още няколко американски централи, и цената ще се изравни с най-високите.

46

Анонимен

преди 7 години

А заплатата на българина как е спрямо европейската?

45

Анонимен

преди 7 години

Помня като закриваха блоковете в АЕЦ как се надпреварваха да лъжат, че това по никакъв начин няма да се отрази на цената на тока. Отрази се, но връщане назад нямаше. Това е принцип в българската политика - важното е да излъжем хората сега, а когато разберат че са излъгани, вече ще е късно - политиката на свършените факти.

44

заключение

преди 7 години

от първия абзац следва заключение, че в България е най-слабата енергийна мафия от целия ЕС !!! Все пак производството на ел енергия е сходно навсякъде?!

43

Анонимен

преди 7 години

Те дигнаха тока с по 10% няколко пъти иначе в статията пише 2.5 % увеличение .... абе измикяри...пак платена статия

42

Mimi

преди 7 години

Хмм, абе то и Чехия има няколко централи за ток и го произвежда, *** не пречи там токът да е скъп. Почти 3 пъти по-скъп от България. Дерат ли дерат с такси и данъци. Около 55% от крайната цена на тока се е образувала от данъци и разни такси. Да ви таковам зелената енергия, пренос и тем подобни измишльотини.

41

Анонимен

преди 7 години

С газта нито можеш да си светиш нито да си пуснеш телевизор или компютър нито да имаш топла вода.С газ може единствено да се готви.Апартамент с газова печка е безумно да се отоплява щото смърди и е опасно.Остава само готвенето.Е то хубаво ама има някаква оферта само ако човек готви за 10,20 човека при това нон стоп.Обикновено семейство в София за ток за готвене дава 30,40 лв месечно.Ако е на газ то би било с 10,20% по-малко.Голяма изгода няма що.За 10 лв на месец да влачи газовата бомба вкъщи..