6

69

преди 7 години

то и аз не можах да разбера това, което чета.....То ако детето ви чете най-бавно в класа според мен си е за специализирана помощ.....

5

Анонимен

преди 7 години

Аз не чета, книгите ми се струват безбожно скъпи и не купувам. Понякога чета на детето книжки на компютъра. Като се научи да чете ще тегля и ще му ги разпечатвам.

4

Анонимен

преди 7 години

Защото от много четене мозъкът на човека омеква и той става мекушав . А Демакрация и мекушавост са две съвсем различни категории . Да не се заблуждаваме - на запад книга- та е преди всичко стока за търговия . Четенето отвлича вниманието необходимо за учас- тие в жестоката конкурентна борба .

3

Анонимен

преди 7 години

Сина е на 16 години и чете дебели книжки на 3 езика. Аз се ограничавам с техническа литература и фентъзи на 4. Ами ако не разбереш от първия път, опитай втори. Ако не, опитвай докато стане. Това е само ако изпитваш вътрешна необходимост. Има и такива хора. Ако не, за какво ти е?

2

Анонимен

преди 7 години

Признавам че аз затова нямах желание да чета докаро ходех на даскало, просто не разбирах какво чета в нито един предмет, особено тези тежките литературни произведения, романи, стихове, анекдоти и т.н просто са прекалено сложни за разбиране и до последно до 12 клас осъзнах че да ги разбера е невъзможно така че ги научих на изуст за да мога да си взема дипломата с 300 зора.

1

Анонимен

преди 7 години

Защото родителите им не четат. и защото ги приучихме да получават смляна информация от дигитални източници. Това е все едно, ако те хранят само с кайма в продължение на години, няма да можеш да консумираш твърда храна.