14

Refren dumdum

преди 7 години

Krivi smetki imat...:-)

13

Анонимен

преди 7 години

Червените бабички още не са се научили да боравят с електронна поща.... Как в Швейцария по всички проблеми засягащи цялото население могат да организират референдуми,а при нас или е противоконституционно,или е прекалено скъпо или намираме някакво друго теоретично обяснение на простотиите си???

12

Анонимен

преди 7 години

Абе станете малко по модерни и вие бе........стига с това пенсионерско мислене....спират електронния вот (иновативно и положително)........от толкова други проблеми на държавата, затова ли се сетихте?От един социалист

11

Александър Лилов

преди 7 години

Моля за доводи защо другарите са против задължителното гласуване или тази акция явно е продуктово позициониране и платена от известните спонсори от Обръча.

10

Анонимен

преди 7 години

Само БСП може да се пребори с комунистите от герп. Другото е кьорфишеци. При задължителен вот-получават един голям че. за сполука.

9

Андро

преди 7 години

Задължително гласуване? Ще си го преместя фара от другата страна на борда. Гербави ченгета и измислени патриотчета се надяват на гласа ми. само ДПС-най-демократичната и патриотична партия, опънала се срещу задължителното гласуване. Дано Доган спечели повсеместно и ДПС стане първа сила и да ги измете всичките.

8

opps

преди 7 години

А връщане на чл.1-ви не ви ли се е приискало!?!? Не пипайте референдума че ще гризнете друг чл. !

7

Анонимен

преди 7 години

ВИЖТЕ ПИКЧЕРСА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ Е В НАСТЪПЛЕНИЕ В БОРБАТА С АГРЕСИВНИЯ КАПИТАЛ- ТУК ВЕЧЕ В РЕДИЦИТЕ НА ЕДРИЯТ ЧЕРВЕН КАПИТАЛИЗЪМ НЯМА БЕДНИ - ТЕ ИЗМРЯХА- ЧЕРВЕНИТЕ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯТ ДАНЪК- КАТО С ТОВА ОБРЕКОХА БГ СОЦИУМ НА ТОТАЛНА МИЗЕРИЯ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КАПИТАЛИТЕ СА НА ИМЕНАТА НА МАЛКОИМОТНИ И ДАНЪЦИ НЕ ПЛАЩАТ ИЛИ СА ГИ ПРЕВЕЛИ В ОФШОРКИ И ПАК НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, НО ВЕЧЕ БИЛЕ В НАСТЪПЛЕНИЕ- ТИ ДА ВИДИШ ОГРОМНО ПРИМИРИЕ С ИНТЕРНАЦИОНАЛА И ПРОЛЕТАРИАТА- ЛИЦЕМЕРНИ ЧЕРВЕНИ БАНДИТИ.

6

Анонимен

преди 7 години

Малки главички с малки мечтички, в една малка партия, взимат малки решения.

5

О' бой!

преди 7 години

Тези колко са жалки не е истина.

4

Пенсионер

преди 7 години

Гладна кокошка просо сънува. БСП ще бъде издухана от политическата сцена в билзките 5-7 години. Колкото и да реват, няма как да върнат нещата назад. Колелото на историята се върти, господа "другари", деца на цървулковци и каскетлии, тъпоумието и простащината ви прозира съвсем ясно под лъскавите дрешки (западно производство) и мазните ви приказки, от които ми се повръща.

3

Анонимен

преди 7 години

При електронно правителство електронния депутат става един компютър без да може да се корумпира и затова са против че ще ги резнат от хубави заплати и отпуски.

2

Анонимен

преди 7 години

Бездънна наглост! Диктатурата да върнем не искате ли?!

1

Анонимен

преди 7 години

БПС да вземат направо да кажат не на демокрация.