7

Анонимен

преди 7 години

ако банките даваха нормални лихви,хората нямаше да си държат парите в къщи.това -едно. друго - половин милион??????? че аз имам 3 лв. до пенсия и се чудя как ще я карам....

6

Анонимен

преди 7 години

Да им имам скапаната милиция.. що хванахте кокошкарите само бе??? А организаторът??? Нито един ли от драскачите не попита какво стана с главния герой, а ми съдят разните мишки-пионки???

5

АТАКИСТ

преди 7 години

Тръгнах да чета...за мой срам статията и се спрях на второто изречение. Викам си: що на мен не ми се случва това? Защо на мен не ми се обадят?Както казваше Батето..НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ, ВЕ, Веселино!И 100 статии на ден да има във вашия сайт няма да промените нещата, защото тия измамените дядовци и баби докато поливат растенията си в градината, вие пускате новината за 10 секунди по радиото или изобщо липсва в централните новини на БНТ, която те гледат вечер!

4

зяпнал

преди 7 години

До bobyАма то наистина си е за филм! С малко сценарийна помощ ще стане хит.

3

boby

преди 7 години

Трагикомедия някаква, направо гледам и не вярвам на ушите си какви хора има. От тоз разказ в Холивуд филм за милиарди могат да спретнат :)

2

az tam

преди 7 години

Да се смееш ли да плачеш ли. И на бабата и на оня дето разбивал "сейфа" за 500 евро дето щял да му подхвърли "работодателят" му в нивата, а и на оня дето си е купил сейф от Метро за 60 лева и сложил там половин милион.Най-голямата комедия обаче топърва предстои и там ще се включат и прокуратурата и съда. Нищо чудно да глобят бабата, че не е измела добре.

1

кой

преди 7 години

По интересното е откъде тази баба има толкова много пари?!