59

Анонимен

преди 8 години

Леле каква дълга статия някой постара ли се да я прочете аз само заглавиеето и пичето ми хареса на снимката със сигурност няма да я подмина

58

Става

преди 8 години

Абе ... поне нещо хубаво да гледат по офисите и екраните.

57

Анонимен

преди 8 години

ТАЗИ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПАРТИЙНА СЕКРЕТАРКА МАЙ.

56

Одеса

преди 8 години

В Одеска област живеят към 300 000 българи.

55

Шегаджия

преди 8 години

До МайтапчияСъгласен, ама и нашата имаше вид и възраст.

54

прокто лог

преди 8 години

В Одесса наричат Михаил Саакашвили Мишка Подкидыш.

53

Майтапчия

преди 8 години

Обаче тамошните Калинки са по-каматни от нашите....

52

Анонимен

преди 8 години

5 милиона долара, а тя минала само с менети

51

хахаха

преди 8 години

След това 10% за Марушката и 20% за Наакашвили, нал е губернатор, после обвиняваш за липсата всички най-удобни- старото ръководство, баш шефа си, служителите, цялата им рода, системата, комунистите, Путин, извънземните, въобще който се сетиш. А медиите грижливо се грижат да лъскат имиджа и на двамата.

50

хахаха

преди 8 години

"през първата четвърт приходите от митницата в Одеса са намалели с 30 процента, докато общо за Украйна те са нараснали с 21 процента. "Наблюдаваме негативни резултати от управлението на Марушевска."Все пак Наакашвили е губернатор, а тя му е протеже. Наакашвили има няколко наказателни дела, които го чакат в Грузия, едно от тях е за разхищение на бюджетни средства. Всичко се връзва, липсващите 30% при управлението на Марушката са заминали по схемата "лява ръка-десен джоб, чоп-чоп".

49

Архангел

преди 8 години

Империята на Злото изпадна в гърч. Гърчете се демони! Марш в дупките *** московски! Ще изпитате гнева божии!

48

Анонимен

преди 8 години

Саакашвили е обвинен от Грузия в разхищение на бюджетни средства, в злоупотреба със служебно положение и за жестокост при потушаване на протестите в страната. Като избяга в Украйна и стана губернатор си пасна на точното място- при украинските главорези.Това говори много и за момата на снимката, която подкрепя. Започвам да си обяснявам защо шефа й иска да я уволни и я обвинява, че заради нея приходите в митницата са паднали с 30%

47

някой

преди 8 години

Ами...като у нас.Цяло ято калинки по върховете.Те са само представители и се подписват, а други /задкулисно/ вършат работата им.Ние отдавна минахме по този път и сега...цъфтим.

46

Анонимен

преди 8 години

До Ха- ха- хаАбе опъваме всичко хубаво младо женско, без значение какво е само да не е политик, че политика обича садо-мазо, а там е опасно.

45

Анонимен

преди 8 години

"Поддръжник на Марушевска е Михаил Саакашвили, бившият грузински президент, който стана губернатор на Одески регион миналата година,"Ооо Саакашвили, защо не започнахте с това. Пича е пуснат за международно издирване, а Грузия иска да бъде екстрадиран от Украйна, за да бъде съден по няколко дела за държавни злоупотреби. Марушка му била протеже, е значи работата й е "чиста", съмнение няма. :D

44

8888

преди 8 години

До АнонименТе американците отдавна са у нас и корупция няма,ама хич:)))

43

Анонимен

преди 8 години

Честито на печелившите!

42

и у нас е така

преди 8 години

Империята на Злото се е вкопчила здраво. Те корумпират държавата. На всички места където има досег с външния свят са назначени верни кадри. По принцип етнически руснаци или пета колона като у нас. Корупцията пречи на бизнеса и това е основната цел. Личната облага е страничен ефект.

41

Ха- ха- ха

преди 8 години

Ей, полурусначета, освен, че сте комплексари съд сигурност сте и импотент.

40

Анонимен

преди 8 години

Както заяви един австрийски журналист "Саакашвили идеално се вписва в киевската банда корумпирани убийци, които продължават военните действия в Украйна". Сега виждаме, че си назначават калинките на високи постове и се подкрепят взаимно. А в Грузия го чакат няколко наказателни дела.