41

Ха ха

преди 8 години

Съседната статия от вчера, "От най-върли противници те станаха най-близки приятели" направо разсмя дяволите в ада. Да избият толкова хора , и то целенасочено и да твърдиш че потомците са станали най-близки приятели си е за диагноза.

40

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus"Наистина сте зомбирани , същите като онези японци по време на ВСв които са вярвали , че американците са човекядци ." Че те сега пък американците вярват в това за руснаците !

39

Анонимен

преди 8 години

До лупиНай-лицемерно се поклони,но не и извини.Поляците мразят Русия за избити 22000 поляци през втората световна война , а обичат германците, убили 1 500 000 техни съграждани. Но то това е характерноо за хората със слугински манталитет.

38

Анонимен

преди 8 години

До 50Не е имало такива бомби бе пич. Виж пост 44. Жива германск пропаганда е било. Подобна партенка бе пусната и за руснаците в Афганистан. Ставаше дума за пехотните мини, които само навиват таймер при падане от високо. Това е историческата истина, но ако си ***, продължавай да си тролиш, че да не умреш от глад.

37

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 (38)"...хвърляла играчки-бомби на българчетата..."Не ти ли е разказвал (пра) дядо ти за хубавите американски писалки и заплки дето късат пръсти?Или ти още не се бръснеш , имаш бадж "Старейшина едикой си", ходиш с мъжката си приятелка да ти пази страх и се опитваш да привличш слабоверните за някоя краварска секта?

36

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЩо поляците извиниха ли се за избиванто със глад на 18 000 червеноармейци преди това?руснаците поне не са в мъчили за отмъщение виновните садисти.

35

Анонимен

преди 8 години

Обама се поклони на мястото на атомната бомбардировка - във възхвала на американската ненадмината кръвожадност...

34

Анонимен

преди 8 години

До лупиПутин за избиването на 22000 полски офицери не се извини, което чиста проба военно престъпление , ти за бомбене на градове по време на война искаш.

33

лупи

преди 8 години

Най-лицемерно се поклони,но не и извини. А тоя под мен да знае,че в политиката няма приятели, има интереси. Всъщност това,че Обамката обикаля сякаш е гузен, не казва нищо. Или пък казва,че той е най-неуспешния американски президент във външно политическо отношение.

32

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да злобеят руските хибриди фактите са си факти. Американците умеят да превръщат бившите си врагове в приятели. Освен Япония Германия в такива са на път да се превърнат Куба и Виетнам. Докато Русия с огромна лекота прави точно обратното-превръща приятелите си в най-върлите врагове. Смятам, че примерите са толкова много, че не е нужно да посочвам.

31

Анонимен

преди 8 години

До 37Бомбите играчки ги има единствено пропагандния роман "Воля" на Ст. Загорчинов. Подобни Боби не са хвъряни поради редица причини, най-важната от които е, че врага ще се бие още по- самоотвржено защото осакатяваш най-скъпото му. Всичко идва от една пропагандна немска листовка, която е разпространявана и в България, Италия и Румъния. Ако беше истина едно поколение немски деца щяха да бъдат бес ръце.

30

погр ебален агент

преди 8 години

Обама се поклони на мястото на атомната бомбардировка. Мястото на най-голямото военно престъпление в човешката история!

29

жалко ,но

преди 8 години

Когато искаше да промени Америка и света той не пътуваше никъде.Днес след като се провали вътре и навън обикаля нявсякъде.

28

ф 22

преди 8 години

Обама стана втори Плевнелиев.Никне дето не го сеят и все дрънка глупости .Най ми е забавно когато се меси открито в полза на Клинтън срещу Тръмп ,забравяйки ,че и той така би Клинтън ,с масирана кампания в социалните мрежи .

27

Одисей 1

преди 8 години

Това не са никакви факти а твърдения *** болен мозък които си ги тиражираре

26

Одисей 1

преди 8 години

37 стига лъжи бе червено *** стига си тиражирал едни безподобие на умствени инвалиди

25

Възмутеният

преди 8 години

НАГ-ЛЕЦ си е настоящият президент на САЩ, и по нищо не се различава от предците си! Явно в главата си има стъклени топчета, а не очи! Настъпиш ли ги, ще си повредиш крака и те все така ще си стоят изцъклени, нагли и зли! Пишете сега докато нашите безумци от ГЕРБ в парламента ни ограничат правата на свободно изявления, като дадат свобода на МВР, да ни следят свободно по електронните медии!

24

до бивш абитуриент

преди 8 години

През 1982-ра са те учили, че Обама е президент на "Сатанинските Афроамерикански щати"... :DЯ пробвай да измислиш нещо друго, че това не ти се получи.

23

насо

преди 8 години

Историята се повтаря, да няма ново морално пробуждане. Дано да няма необходимост.

22

до Бивш абитуриент

преди 8 години

Обичаш да правиш фелацио на Хюсейн Обама, нали, и да те онождаИзодзадзе черенЧеп!!!