8

Анонимен

преди 7 години

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТИЯ ПОЛУГРАМОТНИ ФЪФЛЯЦИ- СТИГА ТЕАТРИ- БСП И ДПС СА ЕДНО КОТИЛО ЗАХРАНЕНИ С ВОДКА, ПРЕДСТАВЯТ НАЙ ТРУДОЛЮБИВАТА ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ, ОТ ТАКИВА ЕПИЧНИ БОРБИ СТАНАХА ЕЛИТНИ ХИДРОМЕЛОРАТОРИ ПРОИЗВЕЖДАЩИ БРАУНОВ ГАЗ В ДВОРЦИТЕ СИ И ЦЕПЯТ АТОМА НА КУХНЕНСКАТА МАСА, А ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ПОТЪНАЛИ В ГЛАД И МИЗЕРИЯ- ВСИЧКО ДРУГО Е ЛИЦЕМЕРИЕ И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОРЦИИТЕ- БОЖЕ ТИЯ БОРЦИ НЕ СЕ ЛИ ИЗСИПАХА ОТ ТОЛКОВА МНОГО БОРБИ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЕДНИТЕ.

7

Анонимен

преди 7 години

След сегашния Президент , няма да е лесно на новия ! Ще има в какво да се сравнява.

6

Анонимен

преди 7 години

Президентът не може да е нито ляв, нито десен. От момента на избирането си той трябва да е представител на всички български граждани, на България. Това автоматично изключва партийността от уравнението. За съжаление в последните години като цяло си имаме партийни президенти, които дори не го крият. Те преследват свои лични и партийни виждания. Сегашният е най-яркото доказателство.

5

bg

преди 7 години

Ewala na Bojko.........Направи ги на маймуни тъпите фесове и сега ше се поедат ,но кокала вече е оглозган и остава само кожата на ярето от която да си направите по едни ЦЪРВУЛУ..ВИЕ СТЕ

4

хХх

преди 7 години

Кой ли ще номинират от ДПС ? Дали пък няма да е "принципния" Близнашки, който се продаде за да погъделичка себелюбието си, да се чувства значим и оценен?

3

Sezgin Petrov

преди 7 години

Ще накарат народа да мисли цял месец за кого да гласува. Аз бих подкрепил както г-н Карадайъ, така и г-н Местан. Може би е време да имаме обединение на либералното пространство и ДПС и ДОСТ да сформираме либерална коалиция?

2

рррррррррр

преди 7 години

Мустафа Карадайъ, този е моят фаворит за президент на РъБъ! Повече от 25 години го чакам да се появи на политическата сцена! Висок, убав левент, перфектен български, честен /само един апартамент си купи с безценните бумажки/. Навсякъде където отизи по чужбината ще го приемат като свой! Айде да ни е честито!

1

чичо Гошо

преди 7 години

Това от къде го измисли?Сигурно са ти го подшушнали от турското посолство.