21

края

преди 8 години

Какво го усуквате бе, с фалита на на това цска , фалира и цялата история с купи и прочее дрън цу дрън ! То иначе всеки може да си направи ООД с някакво подобно име и да иска да е наследник на успехите . Ще направя аз едно ООД БарЦИлона 2016 и ще кажа , че съм шампион Х-броя и прочее титли и искам да играя в ШЛ- ДА ама НЕ !!! То ако ставаше така щяха да вземат името АС23 , но няма как тези дето избиха и репресираха този клуб да го възродят .

20

Реалист

преди 8 години

До ColossusСам казваш, че старото дружество е "мъртвец" т.е. няма как да наследим дългове - титлите са си на Армията и са на всякакви видове ЦСКА-та - кеф ти Червено знаме, Септемврийско знаме, ЦДНА-та, Средец и т.н. - пак никакъв проблем, а за тези дето се тормозят как така новото ПФК ЦСКА 1948 това на Гришата и Стоичков ще заиграе веднага във Висшата лига - нали не сте забравили, че другата седмица новото ПФК ЦСКА 1948 придобива Литекс барбар с професионалния му лиценз :)))) капиш ...

19

Colossus

преди 8 години

До Истински ЦСКАРВ никаква Б група не може да играе сегашния ЦСКА, там условията за лицензиране са същите като в А група,само дето сроковете са удължени.Старото дружество е ''мъртвец'',въпросът сега е - как новото дружество да наследи титлите и купите без дълговете на предишното

18

ф

преди 8 години

Нищо няма да стане в ЦСКА .И няма как да стане това са 100 милиона дълг,никой ги няма чисто ,а се събират триумвирати с по - малко от половината пари и дотам .

17

Истински ЦСКАР

преди 8 години

Искаме си истинския ЦСКА. Този ЦСКА, който сега ще играе в Б група. Омръзна ми от далаверите на разни чичковци с пари да страдаме феновете.Този сезон може да играем в Б група, но следващия сезон като се върнем в професионалния футбол, да смажем "великите" отборчета Лудогорец и Левски. И ще си бъде онова истинското ЦСКА, което винаги сме обичали, онова ЦСКА с много трофеи и успехи. А не някакво новосформирано от продажници и предатели дружество.

16

Анонимен

преди 8 години

Дълговете на ЦСКА са ясни - 22млн. на последна съдебна инстанция. Колко са дълговете на Леевски, обаче? 15млн. за новата трибуна + 6-7млн. към НАП + дългове към футболисти, треньори, мениджъри + неустойки + лихви...... Батков остави отбора "на червено". Седем години без трофей. На мач ходят по 1000 заблудени наркоси. Пеевски продава всичко и се гласи да емигрира. Боко е пътник на изборите. ДПС се разцепи.А на бас кой ще фалира първи.

15

nick

преди 8 години

Стоичков пари никога не дава.. само взема!

14

daxie

преди 8 години

ФК Чорбар Ретропрасе

13

Анонимен

преди 8 години

искам да стана зет на Стоичков.....мога да не спя цяла седмица, а още повече да жуля непрекъснато....а журналистките от БТВ се умиляваха от думите на този завършен ***...

12

Анонимен

преди 8 години

Тия са велики само в собствените си очи. То така е най-лесно - дай, дай пари, после що си ги искаш. Тоя бил виновен, оня бил, никой не бил. Та ни дайте още.

11

Гражданин

преди 8 години

Защо ни занимавате с проблемите на един фалирал отбор. Да го закриват и толкова, футбол пак ще има.

10

Фишек

преди 8 години

Аре бе ? Как става така, от "В" група и веднага в "елита". То па един елит... ЦСКА да не би да са нещо миропомазани, че ще прескачат "Б" група ? Как така клуб като Ювентус крета 2-3 години по долните дивизии докато се завърне, за наш ЦСКА разбираш ли трябва да се направи всичко, догодина да е в "елита". Смешковци, осъзнайте се...

9

Анонимен

преди 8 години

Интересно е да се покаже кога са натрупани дълговете, кой е командвал парада в клуба ЦСКА, кой е шефа на НАП дето не си е сбрал вземанията, кой е бил на власт (щото без него няма как да стане)... Иначе си е чесане на пръстите.

8

шщд

преди 8 години

"анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла" - хахаххаха

7

12ще е

преди 8 години

КОЙТО ДА Е ,СТАКЪВ БОРЧ,НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ,НЕ СТОИЧКОВ АКО ЩЕДАЕ СТОИЧКОВИ СИЕ!

6

Анонимен

преди 8 години

А бе , хора кой е луд да даде 33млн. доказани от съда , само за правото да играе в елита и после поне по 6-7млн. годишно за издръжката , това прави да се извадят минимум 40млн ?! Майкъла го е казал в прав текст -НЯМА КОЙ !!! А хибрида Чорбар -Етрополе докато излази от окръжните групи и стигне до елита ще минат 4-5 години ! Едно е сигурно че се хвърлиха нови милиони за една купа , от която не могат да се ползва за Европа , защото нямат лиценз и няма да имат ! R.I.P. cska +!

5

Анонимен

преди 8 години

Може да има ново ЦСКА в Кюрдистан, знаели човек

4

Анонимен

преди 8 години

Конят ЦСКА продължава да агонизира. Най-хуманно е да бъде застрелян за да му спестят адските мъки в които бавно гасне. То е ясно че никой няма да даде 30 милиона за отбор като ЦСКА.

3

Анонимен

преди 8 години

Там не ги интересуват дълговете, там ги трупат.

2

Анонимен

преди 8 години

Стоичков, ако види зор с дълговете на ЦСКА., може да откреу още едно .....