9

Бг иманяр

преди 7 години

Кой е тоя ба? Oставете ги кокалите а вижте вътре злато и пари има ли !

8

Асен

преди 7 години

Според мен е :Откриха ЛИ гроба; Може би откриха...но откриха гроба с въпросителен. Възможно е и моя коментар да бъде пълен с грешки , но аз не съм журналист. Дали е написано така от неграмотност или за да звучи по силно заглавието??

7

ха ха

преди 7 години

Не им се смейте че току виж открили -гроба на Левски , на Хофа , на Аспарух, на Колумб и на дядо Мраз.

6

Щирлиц

преди 7 години

Те и гроба на Филип откриха,абе важното е да привличат туристи,па има,няма-карай да върви.

5

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Гърчолята за 100 години напред с това...откритие,са си осигурили милиони...балъци,главно от Хамерика и Стара Европа,които ще ходят...там и ще им снасят безброй...финикийски знаци.

4

проф.Божко Димитров

преди 7 години

Заблуждават се. Гробът на Аристотел съм го открил в покрайнините на гр. Созопол, когато играех на чилик с приятели.

3

Хм

преди 7 години

Нещо го закъса туризма, май... Но виж гробът на Аристотел... историци, политолози и тн. от цял свят ще включат в програмите си задължително посещение... и тогава... реки от мед...

2

Дановски

преди 7 години

Произведението на Аристотел "Политика" се състои от 8 отделни книги. В третата книга той разглежда различните форми на държавно управление. Според Аристотел добрите и заслужаващи подкрепа и развитие са монархия, аристокрация и полития, а при израждането си тези добри форми на държавно управление се превръщат в лоши и разлагащи и те съответствено са: тирания, олигархия и демокрация. В следващата глава той разкрива най-страшния и пагубен за всяка държава симбиоз между олигархията и демокрацията.

1

ined

преди 7 години

Чист македонец