26

Павел Трендафилов

преди 7 години

Този припев е от песента на Галин.

25

Стефанов

преди 7 години

Тази - вече отменена - поръчка за автомобили е била направена по времето на Калфин. Изводите остават за нас.

24

Анонимен

преди 7 години

720 000 лв. х 1 000 лв. на човек, ето ти 720 000 българи с прилични доходи, или 1/3 от населението ни !? Но 720 000 лв. за 10 коли за 10 човека .... това вече си е .......Абе България е това бе, за какво си говорим ....

23

Анонимен

преди 7 години

Те и от ВКС ужким я бяха прекратили, но май след това отново раздвижиха нещата да си вземат лимузини.

22

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД КАТО АЗ НЕМОГА ДА ПЪТУВАМ БЕЗОЛАТНО С ВЛАК ПОНЕЖЕ МИ Е ОТКРАДНАТО УДОСТОВЕРЕНИЕТОНЕКА ДА НЕ СЕ ВОЗАЯТ С НОВИ КОШНИЦИ!!!...?

21

Анонимен

преди 7 години

Не, бе, балами, сега просто вещицата ще промени условията и тя ще лапне комисиона. Не че се е загрижила за хората и морала!

20

Анонимен

преди 7 години

Да се закрие социалното министерство . Има и други форми за осъществяване на правилна социална политика .

19

Xxx

преди 7 години

Моделът задължително трябва да е седан, а мощноста - около 190 конски сили. И още изисквания колата да е автоматик с 6-степенна скоростна кутия, а цветът трябва да е черен металик. не мирише на далавера...не,бе,не

18

Спрете опасните коли

преди 7 години

Браво как да откраднат от народа цели 720 000 живи лева за да се возят на нагло престъпни автомобили претъпкани с тежко терористична техника вкл холограмнаСамо едно ново AUDi с режещи контролирани от извънземни терористи скенери маскирани като фарове уврежда повече за хиляда и сто километра отколкото са повредите от двете ядрени бомби над Хирошима и НАгазаки.подават горите край пътищата.

17

ahhaha

преди 7 години

tctctct gorkite , samo za 72.000 leva abtomobili..

16

Безкрайно загрижен

преди 7 години

Вай-вай-вай, ами сега пеш ли ще ходят? Ужас ... какво нечовешко отношение към изстрадалите и себераздаващи се родни чиновници.

15

Анонимен

преди 7 години

И КУХАТА ЛЕЙКА ВЪРНАЛИ НА РАБОТА

14

бай Петю

преди 7 години

ще си купя готина кола, айде опа бум шакала

13

Анонимен

преди 7 години

След като не са твърде луксозни ектествено ще ги спрат, а матряла гледа и се радва абе ще си купят други със такъв матрял *** няма начин просто.

12

мачу пикчу

преди 7 години

Сега и другите министерства, държавните предприятия и депутатите да последват примера им.....

11

pet

преди 7 години

Бащицата Баце Бойко президент олелелееее!!!!

10

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен7.Колега, законът е за КОН. Тоест, за нас, със тебе.законът не е за Лъв, тоест, за тези, които са от квартален функционер на управляваща в момента партия,нагоре.Да си видял някъде, публикувана снимка на Волен с *** или метла в ръка?Няма и да видиш, така, както няма и да видиш политис в райе зад решетките.Разбраха се за това преди години, на кръглата маса още.Волен го осъдиха, защото е балама, и търси евтин популизъм, и то-за хулиганство. Другите са по-хитри.

9

Един от Северозапада

преди 7 години

И какво? Скърите возила, поръчани от най-успешния социален министър, ратуващ за социална справедливост, тоест Калфин? Всички до един са демагози, ако АБВ не беше напуснало, след няколко дни, Калфин щеше да се вози я на мерджан, я на баварец, докато ви залъгва , че съчуства на бедните и работи във полза на народа!!! Нямаше и да разберете за тая поръчка,както не сте разбрали за другите екстри, я на Герб, я на коалицията, които сме им платили ние с данъците си.Демагози са всичките!Тяхната....ца..

8

цък

преди 7 години

Всичкото министър, депутат и пиризидентин на обществен транспорт:- трамвай- автобус- маршруткаи разбира се на:- влакчееее!Щото "слугите на народа" трябва да знаят - как живее тоз народ комуто "служат"!!!!!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Я кажете във коя част на София Волен Сидеров мие паметници ,че ме интересува спазва ли се закона и наложената му пробация?