11

Анонимен

преди 7 години

Дедо Тръмп бие едно кроше на баба Клинтън и я праща в трета глуха с баба Меркел и баба Лагард да си връртят тройчици

10

Анонимен

преди 7 години

Имахме и друг - Петър Стоянов.,който говореше много,но не казваше нищо..

9

беееее.........

преди 7 години

Удри батееее .... Тръмп!Удри какоооо..... Клинтън!Пъ ний шЪ гледаме сеир!!!Оти няма значение кой шъ стриже и дере овцата -тоесг нас - кака или бати!!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Не знам какъв ще бъде като Президент Доналд Тръмп , но знам , че Хилари Клинтън за нищо не става . Нейната политика и тази на демократите на войни в близкия изток нищо не свърши освен разруха и смърт . Европа сега плаща за тази политика .

7

до 6

преди 7 години

"може да ги ликвидира с един удар". Абе ти на колко години си ?. Можеш ли да разсъждаваш трезво 2.

6

до 4

преди 7 години

Тръмп е типичен егоист-капиталист и не иска да помогне на никой бих го описал като наивник втора категория /ако си вярва/ Когато му спретнат един False flaq event всичките му намерения ще се изпарят. Всъщност Тръмп е по-лошият избор. Изчезне ли двуполюсният модел диктатурата *** на вратата.

5

Анонимен

преди 7 години

Горкият ТръмпТолкова ли е заблуден няма никакви шансове да стане президент просто искат да му източат няколко милиона чрез кампанията...

4

Анонимен

преди 7 години

Искам *** Сидеров да мие паметници ВСЕКИ ДЕН!А Бърни е едно еврейско комуноидче. Няма да му мине номера в САЩ. Отрепките го искат за да вземат социални помощи и всичко да им е free. Не осъзнават че това не може да продължава вечно както те си мислят. Онези които работят за да хрантутят лешперите ще спрат и те един ден.За това демонократичните фъш-кии се *** като чуят Тръмп.

3

Анонимен

преди 7 години

Сидеров е много по-готин от тоя мишок.

2

Анонимен

преди 7 години

Я кажете във коя част на София Волен Сидеров мие паметници ,че ме интересува спазва ли се закона и наложената му пробация?

1

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е наивник, а Сандерс иска да си вдигне рейтигна покрай популярноста на Тръмп. Hай-доброто, което Тръмп може да направи е да посети Кремъл и да участва в дискусия с Путин по различните проблеми по света.