19

ан

преди 7 години

НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ : " ВСИЧКО В ПЪРВАНОВ Е БЕЗПАРДОННОСТ, ЦИНИЗЪМ , МЕРКАНТИЛНОСТ И ЕГОИЗЪМ "... СЛАТИНСКИ БЕШЕ СЪВЕТНИК ПО НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯТ МАНДАТ НА ГОЦЕ ...СЛЕД ТЕЖЪК КОНФЛИКТ , НАПУСКА ...

18

придобил осанка

преди 7 години

красив и внушителен на заглавното фото.

17

dp

преди 7 години

Тоя се.льо сериозно ли се надява, че пак може да бъде реално избран бе.Поне да можеше да комуникира с хората в ЕС без преводач, това е НАЙ-малкото коетосе очаква на такова място.

16

Анонимен

преди 7 години

Гоце няма да храним и внуците ти, гледай си архара в мезонета на сина си или в хотела на другия и си почивай!

15

Паметлив

преди 7 години

Дъртия лисунгер Гоце е по-голям играч от много други,ама едва ли ще му стигнат силите за самостоятелни изпълнения!Иначе интересен отвличащ ход със собствената си "кандидатура".

14

What if...

преди 7 години

Новият Президент на Република България отново ще бъде виден евроатлантик. Това няма нищо общо с нагласите на хората. В текущата ситуация новият статист в Президенството ще трябва да продължи да убеждава Брюксел колко сме про-западни. Иначе пак ще ни спрат еврофондовете. А това е гибелно за фалиралата ни икономика. Където свежите приходи са главно от европрограмите. А и не остана друг ресурс за "усвояване".

13

www

преди 7 години

НЕ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТ РУСОФИЛ...

12

До Социалист

преди 7 години

Този човек е за осъждане, не за кандидат президент. Та той дори се опитва да прескочи и конституцията. "Социален президент" му подхожда колкото "филантроп" на Хитлер и Сталин. Неговите действия се окачествяват единствено като корумпираност, закрила на криминални босове, нечисти "бизнесмени" и безогледно използване на НСО, НРС и ДАНС за трупане на компромати, чрез които изнудва политици и бизнесмени.

11

Пенсионер

преди 7 години

Свестните и мислещи хора са на ясно, че агент Гоце е в близки връзки и отношения с хора от подземния свят и престъпни групи. Нагъл и изпечен манипулатор, перфиден, потаен, злобен и престъпен политически имитатор. Не мога да го нарека и политик. Действията му се окачествяват единствено като корумпираност, закрила на криминални босове, нечисти "бизнесмени" безогледно използване на НСО, НРС и ДАНС за трупане на компромати, чрез които изнудва политици и бизнесмени. Този човек е за осъждане.

10

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ отказват да пуснат млади хора във властта и да ограничат до 2 мандата до 3 години за всеки за президент, премиер, депутат, евродепутат, прокурор, кмет, областен и т.н. без право на друга директорска длъжност, а само като работник след това.

9

1

преди 7 години

Гоце явно е надушил руски енергийни проекти и се готви да краде.

8

Социалист

преди 7 години

Другаря Първанов е човека,който може да обедини левицата и отново да я изведе на печеливша позиция!

7

държавен агент

преди 7 години

Ако сработи пословичното българско лицемерие,дори лицето на снимката може да пак да се натресе в Президентството,кой ли се интересува от конституции когато властта е на хоризонта

6

Коляч

преди 7 години

Махнете този нерез от ноините писна ми от него

5

Анонимен

преди 7 години

Те доказаните държавници у нас наистина са много, но доказателствата не работят в тяхна полза. Ако не вярват да опитат!

4

бг

преди 7 години

Този изменник и руски слуга ,защо още не е в затвора ????? Та прокуратурата има достатъчно доказателства за предателство срещу България !!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Гоце-президент,***-вице!

2

Анонимен

преди 7 години

Агент гоце нито е държавник, нито е избираем, нито шайката му има толкова пари, че да си купи изборите (то е ясно кой ще ги купи).

1

Ben Gan

преди 7 години

Нека се кандидатира за президент. А от дясно - Пешката Стоянов :)