13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМай само ти не си разбрал, че комунистите никога не са си тръгвали......

12

Анонимен

преди 7 години

Комунистите толкова години го строяха това метро и не можаха да го построят. Бездарници. Сега поне се строи и се пуска.

11

Урaгaн

преди 7 години

Смешни сте СГО,aмa ние ви плaщaме мaсрaфa...с нервите,с времето,с пaрите си,че и с търпението си...Дaно горите вечно в aдските огньове!

10

Grom

преди 7 години

Няма кой да разбере колко тежко е със вас, сълзите наши как текат, душите ни как горят.Любовта ни ви дарихме, нищо не получихме.Вярвайте, че е така - мразим ви завинаги!!!

9

Сметалков

преди 7 години

Евала! За 6 години били построили 22км метро. 22:6=3,666..км/година. това делено на 12 прави 305 метра за месец, делено на 30 прави 10 метра на ден! Евала! Десет метра на ден! На тая учительница няма ли кой да и обясни математиката, че да не се излага с нейните "постижения"?

8

**

преди 7 години

Данчето си понтаря тази "новина" от няколко месеца. Когато тръгне - тагава да съобщат!!! Защо даскалицата не каже с колко месеца забава ще пуснат тази едноспиркова отсечка??? Дали строителят - приятелче на Боко ще бъде глобено за дабава??? Защо Данчето не ни подсети, че увеличава билета за транспорта с 60 %?? Кое се е увеличило с такъв процент???

7

Анонимен

преди 7 години

Голямо реване , цяла България плаща за това метро само софиянци ще го използват .Като ви е скъпо има и друг транспорт . И добре че е Фандъкова и бате Бойко , за малко години направиха невероятни промени в София и България , три пъти повече време имаха комунистите абсолютно нищо не направиха.

6

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ще съкратят още БДЖ и прехвърлят пари от БДЖ към метрото.

5

БРАВО ДИДИ!

преди 7 години

НИКОЙ ОТ ТИЯ ЧЕРВЕНИ НЕГОДНИЦИ , НЕ МОЖЕ ДА ТИ СТЪПИ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ----ЗАЩОТО НИЩО ДО СЕГА НЕ СА НАПРАВИЛИ ЗА СОФИЯ И СОФИАНЦИ!!!ТЕ СА ПРИМИТИВНИ СЪЗДАНИЯ , КОИТО ДАЖЕ ЛИЧНА ХИГИЕНА НЕ МОГАТ ДА СПАЗВАТ--ТАМ , КЪДЕТО ЖИВЕЯТ!!ОСВЕН ДА ПЛЮЯТ....ТЕ ДРУГО , НЕ МОГАТ!!!КОМУНИСТ---ТОВА Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА ЗАВИСТ ,ЗЛОБА И НЕКАДЪРНОСТ!!!!!!

4

Увреждат всички с ск

преди 7 години

На всяка цена да се сменят опасните бели високо пробивни скенери маскирани като осветление и д а се поставят жълти доказано безопасни...Висок риск от прецакванена всички пътници и другиСкенерите увреждат трайно околната среда и правят AIDS 2012 СiНДРОМИ На милиони ...За жертвите с езакачат проникващи същества недопсутими за нашия обитаем дом

3

Анонимен

преди 7 години

Метрото на фъндъка е във фалит и банките притискат ГЕРП да вдигат цените на билетите.

2

ДОДО

преди 7 години

Данче проглушихте ни.Виж на каква клоака заприлича софия. Прах, мръсортия, безхаберие. Виж Студентски град, за там няма ли да кажеш нещо. Не те ли е срам поне малко?? Виж Манастирски ливади, драгалевци , симеоново. Виж какви изверги ръководят общинските дружества- справка Столичен Автотранспорт. Виж, че всичко което правите е бутафория, а отзад е гнило. Виж бул. България, виж Витошка, виж Младост - задръстванията са повече от преди. Тези пари се дават на България, но сеобсебват от шайка крадци

1

Западналевропеец

преди 7 години

Мафията е във възход