9

до Футуролог

преди 7 години

е, като не си гледал и епизод от сериала какво коментираш тогава или просто се правиш на интересен то поне да си го гледал, че да кажеш хубав е, лош е.. нямат свършване хората с комплекси в тая държава

8

анонимен

преди 7 години

До ФутурологТова,че на тебе не ти харесва не означава,че не е хубав и аз мога да кажа,че ти харесваш скучни неща,но ти си ги харесваш аз нищо не мога да ти кажа.

7

потребител

преди 7 години

Уникален е завладяващ,смислен и е на световно ниво и го заслужава.

6

Булгар булгар

преди 7 години

До 1 3 5 7 Ейй, българите сме винаги много критични, все нещо не ни харесва, все мразим, все критикуваме. Как не се появи нещо, дето да ви харесва бе. Сигурно и Спилбърг ако беше българин, и него щяхте да го сравните със земята с вашата компетентна критика/

5

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да пишем няма друг сериал които да трупа рекордни гледания в интернет, като "Под прикритие".

4

Анонимен

преди 7 години

До Футурологkato za bg film e dosta interesen a ne razbrah samo kakvo 6te praznuvat kraq na sagata ili na sezona

3

Деду

преди 7 години

Явно наистина все някой го гледа, мислех че е само шум.. При условие, че почти 30год. всички живеем в подобен сериал, да го гледам и по ТВ ми идва в повече :) Виж, Столичани в повече и Етажна собственост са на светлинни години напред !

2

Анонимен

преди 7 години

да, сериалът си го бива, стана трамплин на неизвестни да станат известни. ето вижте, освен да озвучават индийски, турски и детски анимационни сериали, вече са и рекламни лица - на сладолед, перилни препарати, салами, тампони и бонбони. резил. ако някой си мисли, че райтинг се изчислява по електромерите много греши. вкъщи никой не го гледа. и не го казвам ей тъй от злоба.

1

Анонимен

преди 7 години

Това се вика - мегаломанско телевизионерстване.