12

Анонимен

преди 7 години

До oт Сидни Aв$тралияТи гласувай, където си щеш, но НЕ СИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН - ТИ СИ РАЗДВОЕН ГРАЖДАНИН, АКО СИ ИСКАЛ ДА СИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН - ДА СИ СТОЯЛ ТУК. Крайно време е да се премахне двойното гражданство, то е дискриминация на тези, които остават в Родината си. Никой не ти пречи да живееш, където си искаш, но не и на две места. Освен, ако се разкрачиш през океана, та с единия крак да си тук, а с другия при кенгурутата. Пък и нагъл - иска да гласува за "к-енефа"! Може - ако ринеш!

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Дори не е необходимо да идват в България. В олемите държави, където са отишли по своя воля, за да живеят по-добре, отнкоркото в Родината си, има бюра към посолствата и консулствата, дори и н някои големи населени места. Какво им пречи да отидат? "Патриотите" не искат да похарчат някой долар за бензин, ако не живеят точно там, където са бюрата, а? Дори не се организират да съцздадат по-удобни бяюра! И тия ще ми определят съдбата! ЍДа не говорим, че не са идвали тук по 10-2о г.!!

10

Анонимен

преди 7 години

Стига вече с този непочтен вой за вота в и от чужбина. Срамно поведение на някои "лидери" в зародиш, които пищят до небето и грозно заблуждават неизкушените хора и света, че им е "отнето правото на гласуване". Тези хорица чернят изоставената от от тях Родина и искат да си осигурят евентуално ръководно място в държавата при случай. НИКОЙ НЕ ИМ Е ОТНЕЛ ПРАВОТО ДА ГЛАСУВАТ, НО НИКЙ НЕ МОЖЕ ДА ХАРЧИ ЛУДИ ПАРИ ЗА ДА ИМ ДОСТАВИ УРНАТА ДО ТОПЛОТО ЛЕГЛО В ЧУЖБИНА. А двойното гражданстмо е използвачество

9

ценз

преди 7 години

Предлагам образователен ценз, мин. начално образование и не по малко от 6 месеца пребиваване в България за да се гласува. Е тогава да видим какви ще ги дърлят онези дето само плямпат а даже после не ходят до урните. И плевнята им се върза. А никой не слушаше доказателствата на В.Симеонов кой всъщност рипа.

8

анонимен

преди 7 години

И ДА ГЛАСУВАТЕ И ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ АЗ ЩЕ СЬМ ДОКАТО РЕША ДА НЕ СЬМ --КАКВО ТОЛКОВА МИСЛИТЕ АЗ РЕШАВАМ НЕ ВИЕ / Б Б

7

анонимен

преди 7 години

Моля "ДНЕС.БГда даде на депутатите изказването на пост6 :от Сидни Австралия да го прочетат и с чиста съвест да забранят на всички,които живеят в чужбина да гласуват.Не смятам,че хора ,които наричат България "***" имат моралното и задължително право да гласуват.

6

sc

преди 7 години

Че кой те спира да гласуваш , независимо от това къде живееш? Хващаш самолета идваш гласуваш в България, кой те спира? Щом си гражданин на тази страна, значи имаш и адрес, на който можеш да гласуваш.

5

ас

преди 7 години

в никоя нормална държава няма такава глупост като нашата- във всяка паланка и махала в чужбина да има секция. по една в консулствата е напълно достатъчна. какво го мислят още

4

Анонимен

преди 7 години

Абе имам си аз една братовчедка в Щатите - България не е виждала, но бащай и найка й са българи и тя получи българско гражданство - тя трябва ли да гласува? И има ли моралното право за това? А баща й, който избяга от България, работи за САЩ, там си плаща данъците, там чете пресата, там работи, там прави всичко, ама да определя как да живея аз, който тук живея, плащам, чета, работя и понасям последиците от гласа на такива като него и дъщеря му - дето не знаят за кого и за какво гласуват.

3

Анонимен

преди 7 години

Анонимник, прав си, за ВЛИЗАНЕТО на Турция са виновни всички, всички наливаха основите на това, което ГЕРБ ускорява и прави - ОТКРИТА кампания за приемане на Турция в България. Досега поне не се превеждаха турските учебници по история с измислени данни, турските празници не се учеха в училищата (за сметка на българските), имаше охрана на границата, колкото и да беше рехава, за разлика от организираната от ГЕРБ нулева охрана... Не само ГЕРБ са виновни, но носят вина колкото всички предишни заедно

2

анонимен

преди 7 години

Е, сега разбрахте ли,че не ГЕРБ са виновни за влиянието на Турция у нас?Виновни са всички,които тук реват,че нямат право да ги задължават да гласуват,а отидоха в Америка,та от там да реват,че искат да гласуват.

1

Rom Paris Madrid

преди 7 години

I tosi pat te niamalo da glasuvat...chakat malko za niakakav septemvri...stial da stava mai...:-):-):-):-)