14

Анонимен

преди 8 години

До приятно... и между спонтанно изникналитепо тротоарите мсички и табуретки за пушене на каките от пустеещите фризьорски салони и магазини

13

Анонимен

преди 8 години

Ако не висяхте по цял ден по барчетата, собствениците нямаше да се принудят да се разширяват :-D Писна ми от безделници, които са толкова мързеливи, че чак ги мързи да походят, а искат да паркират точно отпред. Ами. София не е разтегателна!

12

Сим Саладин

преди 8 години

Така е като не се съобразяват с Гродо-Устройственият план !

11

Анонимен

преди 8 години

Гадове на къето и да погледнеш колко Криви злобни и Изпростели сме станали Хорицата.. Хорица а Не горди Хора за няколко ЛЕВА си затваряме оите и поглеждаме на другае на запад.. и пак викаме е Няма такава държава Каква ??? такава каквато сме си я направили ли ??? Да!!!

10

приятно

преди 8 години

Мда, в този район или се върви по самата улица, с риск да те блъсне кола или трябва да се минава през заведенията, където те зяпат плюскащи хора с мазни усти.

9

Юрген

преди 8 години

май некой ще връща рушвети ;)

8

:(

преди 8 години

Боколенд е станата на мутрите, крадците и римляните. В Боколенд престъпниците се чувстват перфектно. Лошо е само за нормалните, работливи и честни хора.

7

Наглост без граници

преди 8 години

Докато в общината и държавната администрация 99% от хората са алчни лешояди, ще има и такива селски тарикати. Ако има нещо хубаво в ФБ, то е, че лесно се разсмърдяват такива нагли изцепки.

6

Кой знае

преди 8 години

колко общинари са захранени . Данче, кажи какво стана с Любчо ? Къде го покрихте ?

5

Oптимист

преди 8 години

Безумие, което могат да извършат само Рафи. Според мен е скандално и очевидно ,че имат лоби в общината, която си затваря очите за всичко това - от паркиралите коли на Кърниградска, изкоренените кестени по Витошка, та до тук. Веска Георгиева от инспектората пак ще си затвори очите, това е ясно.дори и да имат служебен абонамент, той касае превозни средства, а не търговски обекти, плюс това след 19 часа, местата отредени за служебен абонамент са за свободно ползване.

4

Анонимен

преди 8 години

Просто собствениците на Рафи си правят каквото искат, връзките на собствениците с общината са много силни. И на Витошка и на Кънчев. Скоро ще направят и тротоара на две нива.

3

Но

преди 8 години

А нещо за така нар.временна постройка на тротоара и масите пред нея? Погледнете я, тази конструкция е целогодошно използвана, и изобщо не е декоративна, както пише на сайта на община Средец!

2

Иво

преди 8 години

А тротоара?

1

Щирлиц

преди 8 години

Бойколандия.