16

Анонимен

преди 7 години

А, може би на тези момичета вече им е дошъл акълът в главите и сега отчаяно искат да се върнат вкъщи, ама няма. Докопали ли са ги веднъж бойците на ИД няма връщане. Много случаи такива има- В Интернет е пълно с видеа на момичета, които молят да бъдат спасени, защото са били глупави да заминат без да знаят какво ги очаква и после искат да се върнат при семействата си и много съжаляват.

15

Анонимен

преди 7 години

Въобще не ме интересуват индивидите, които сами си се зомбират. Във филмите ни показват, че със зомбита не се преговаря.

14

Аноним

преди 7 години

Време е за ядрено оръжие...тамън да се разреди малко популацията на планетата, че Земята взе да изнемогва от много ***..

13

Лилит

преди 7 години

До ТялотоАко "целият ислямски свят" твърдеше... Нещо си, щяхме да си говорим на друг език, заплашени от алтернативи. Има теория, че Борис ги е изклал болярите точно по същата причина, поради която са ни клали нашествениците от юг. Добре, че сме имали Тервел.Никой никога не е отчитал тъгата в очите, но виждам, че много спекуланти я осребряват.Незабравяйте да дарите на храма...

12

Анонимен

преди 7 години

Виждали ли сте на старо попско расо ръкавите?Толкова са широки тия двете вече, и отпред и отзад...

11

Анонимен

преди 7 години

Мюслите прещракали... ми те така правят - прещракват и почват да трепят хора. Религията им го говори...

10

Анонимен

преди 7 години

искали дори да се ръкуват с мъже. Постоянно притискали малките си сестри да напуснат училище, защото е светско и там преподават "неверници". Ясно какви безмозъчни същества пристигат в европа, за интеграция няма смисъла да говорим.

9

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Тракиецо без да се обиждаш, но си най *** *** в целия форум! Само Василев и Сидниту могат да ти съперничат, ама не им достигат точки. То само ника ти красноречиво говори колко ти е акъла. Тракийци няма от 6 век бе мой. Даже и славянин няма как да си. Сещаш се защо нали?;))) Ае удари 50 грама и нанкай.,

8

Анонимен

преди 7 години

безмозъчните нямат свършек.

7

йснан

преди 7 години

Да успееш да се уредиш със 17-годишна съпруга, "отговорна, послушна и покорна", дай Боже всекиму. За какво е целият шум? Който го може, го може.

6

Тялото

преди 7 години

Целия ислямски свят твърди че е във война с нас. Само дето ние си кривим душата и не признаваме очевидното, да не вземем да обидим някой. И нас ни управляват фанатици. Хора които вярват в един измислен свят, който никога не е бил и никога няма да бъде и неговите "ценности".Всеки нормален, който дръзне да каже истината е расист и ксенофоб, въпреки че тези думи значат нещо съвсем различно.

5

До Майк

преди 7 години

На никой не му дреме какво говори църквата. Ние не сме религиозни фанатици дето чакат някой брадат "духовник" да ни казва кое е правилно как да служим на господ или на не знам си кой. Взимай една туба вазелин и ходи при буркаджиите, там е истината

4

Тате

преди 7 години

Бащата изчезнал, изчезнал ... колко да е изчезнал? Колкото да отиде да воюва ли? И да прибира дъщерите една по една, за да ги омъжи за бойци.

3

Анонимен

преди 7 години

Браво Гофра и Рохман! Свърши се с вашето размножаване. Сега никой уважаващ себе си арабин няма да ви вземе, освен за робини.Така, мъжете се избиват, жените се обезчестяват и намалява ислямистката популация.

2

Майк

преди 7 години

"Лидерът тогава подчерта ролята на жените, като за тяхна основна отговорност посочи "физическото построяване и заселване на териториите". Като съпруги, те имат за цел да бъдат ОТГОВОРНИ, ПОСЛУШНИ и ПОКОРНИ пред техните съпрузи.""От високоговорителя имам е призовавал младите да се отърсят от влиянието на Запада, предупреждавайки за катастрофални последици."Всичко това е добре, но защо християнската църква не говори същото след като западния модел е сатанински и противен на християнството?

1

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ох милите! Идея си нямате на какво е способен белия човек. Особено руснака или хамериканеца. Ще дойде ден в който ще им писне, ще им падне пердето и ще видите едни неверници. Хаха