18

Анонимен

преди 7 години

Да бе, защото пък ако бяха връстници щяха да са "заедно докато смъртта ги раздели ". Нормално е хората да се събират и разделят, по- добре по- рано, отколкото 20 години да спиш до грешка ;)

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21 Алооо, за 100 лева това парче няма и добър ден да ти каже, ти искаш 1 час ... Смешникооо ?!

16

Анонимен

преди 7 години

Ама тоя какво си е мислел, че една лесбийка ще остарее с него ли? Тя, вярно, е сладурана, ама съдейки по сексуалните й предпочитания, Джони трябваше да се позамисли преди да подписва с нея.

15

Анонимен

преди 7 години

Банална история - винаги става така, когато чичка се жени за крехко агнешко. Но като имаш 400 млн защо пък да не си платиш 200 млн за млада булка? И останалите стигат за няколко живота и няколко нови златотърсачки.

14

Анонимен

преди 7 години

Сериозно се съмнявам дали Джони не е луд. Това е момиче за плащане на час. Бих дал 100 лв. за един час с нея, но не повече,а той се жени за нея.Просто откачен.

13

Анонимен

преди 7 години

Аз от деветте снимки не видях ни една от която да се излъчва взаимно щастие. По-скоро Джони се кефи че е с красива мадама, а нейните мисли са някак реещи се в недалечното бъдеще, което най-вероятно вече настъпва...Е, може би част от това е и заради фотографите, но снимка N1 според мен казва почти всичко. Очите, погледът и изражението на лицето говорят много повече от думите особено от тия написани в пресата, била тя жълта или не чак толкова ;-)П.П. Иначе Джони Деп според мен е пич!

12

Анонимен

преди 7 години

Обикновенно в Америкаа пари се плащат за издръжка на децата ,ако жената ги е гледала и не е могла да работи заради това.Случая не е такъв и може нищо да не вземе.Ще и остане само харченето и извесноста.Никой нямаше да знае за нея иначе. А Джони не го мислете, застаряващ бил....мислете за вас- бедните и неизвесстни.Джони си е добре....независимо от това ,че и на мен никога не ми е бил симпатичен.

11

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под слънцето. Обикновена златотърсачка.

10

:)

преди 7 години

Всеки си плаща за дяволъка даже и капитан Джак Спароу.Браво на Амбър.

9

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Е заради едната човек може да остане на улицата. Коварни като змии са женките......

8

cat

преди 7 години

Добро утро, Минке!Сега ще си получи това, което е заслужавал.

7

Ген полк Гадорян ГРУ

преди 7 години

Знаех си че ще стане така! Тся е страшна ***. Само за бат Минко е. Ама той е хитър, не се жени. Само ги .....бодва хаха. С губерката.

6

aмбър

преди 7 години

Мислех дa поизчaкaм от приличие, aмa... aбе 22 години рaзликa е товa. Нa 30 съм, не могa дa чaкaм, времето лети. Дa не беше се хвaщaл нa въдицaтa

5

ех Джони, прецака се

преди 7 години

Голяма е сладурана! Ама мошеничка! Ама сладурана! Сега жив ще го оскуби!

4

Анонимен

преди 7 години

Изкукуригват разни чичковци на стари години. Като искаш млада плът, плащай там, не се жени. Ей сега заради тази чудесия ще плати не, ами ще му съдерат кожата от гърбината. Голямата разлика в годините е гаранция че брака е по сметка. Адвокатът му не го ли е посъветвал да сключи предбрачен договор?

3

Митака

преди 7 години

Блазя му Джонката, е..л, е..л, сега ще плаща на .....ата. Да беше си ги менкал различни. По евтино щеше да му излезе.

2

анонимна

преди 7 години

да си е отварял очите......сега ще плаща.....

1

Анонимен

преди 7 години

"Актрисата е подала молба за развод, иска доста пари"Така де, дойдохме си на думата.