6

Да

преди 7 години

Алкохолът и цигарите са легални?А, са най-вредни!

5

Факт

преди 7 години

Кратка информация за наркотиците: Тютюнът е единственият продукт, разрешен за консумация, който води до смъртен изход, когато се използва по предназначение. При него няма безопасно минимално ниво на приемане. Съдържащият се в тютюна никотин предизвиква висока степен на психическа и физическа зависимост която е толкова силна, колкото тази, причинена от хероина. Това превръща тютюна в най-често употребявания и единствения напълно легален и свободно продаван наркотик.

4

Тия пък

преди 7 години

Е как може да забраниш растението Салвия дивинорум? Това е пълна глупост. Хората в Южна Америка са го използвали в продължение на хиляди години а самото растение не е токсично и употребата му не предизвиква зависимост а самия психоактивен ефект е много краткотраен често само няколко минути. Така че няма как да има загинали от употреба на Салвия.

3

Смях

преди 7 години

Една леко смешна статия. От години единствения легално продаван наркотик са цигарите. В цял свят. Всяка година от пушене на тютюн умират около 6 милиона души по света. Бог да прости всеки починал човек по света, но какво да кажем за пушачите? Те и до ден днешен смятат, че пушенето е вреден навик. Всъщност пушенето е убиец номер 1 в света не само Великобритания или България. Тъжното е че въпреки това, всеки пушач смята, че от пушене ще умре някой друг, а не той и след това даже е изненадан.

2

Анонимен

преди 7 години

А колко от тях гледат като пребозало теле майка си след пушене на трева? Не говоря за тези за които таблицата за умножение до 10 им звучи като тест за университета или за колониалната интелигенция от гз на географията. И понеже са "бизнес" държава, редовно ходят на екскурзии я до Холандия, я до други държави, където могат да се наквасят и надрусат. А на Острова няма проблем - те повечето мозъчната им дейност тече като бяло течение от ...

1

Анонимен

преди 7 години

И какво правиме сега като сме станали напълно зависими от тези сладкарски изобретения? Защо не ги забранихте при появата им в началото? Ами ги забранихте след като измряха не 100 както казвате а стотици хиляди хора. Една година живях в "великата британия" и знам колко милиона народ употребяват от тези и не само от тези сладкарски изобретения. Щом бабички и старци по над 70 годишни търсят и употребяват сладкарските меденки може да си представите докъде са стигнали великите британци.