21

Анонимен

преди 7 години

Вчера статията беше за 13% повече за оставане, днес 1% повече за излизане. Нещо като референдума за Шотландия. Една машина за поднасяне на информация по принципа на час по лъжичка. Каквото и да стане богатите ще ограбват по-бедните повече и повече. Вече максимумите на крадене от колониите и пране на пари от "демократични" режими е достигнат и сега насочеността е към собствените граждани. Затова ги подменят с по-зависими и работещи за по-малко пари или по-лоши условия хора без значение от къде.

20

е тука се уля

преди 7 години

До 30 кошмара турция в ес първо е кошмар за самите европейци и това никога НЕ ТРЯВА да се допуска .не знам защо на някого въобще му идва идеята една мюсулмаско-азиатска страна да бъде приета в ес !!

19

а бе наивник

преди 7 години

До Румбои ти искаш ес да пита нашите политици какви правила и закони да бъдат приемани в ес !!!! ами така ес ще заприлича на България !! питат се интелигентни хора които са се доказали , че работят за обществото и които имат дълги традиции в демокрацията. нашето общество определено не е пример за подражание а политиците ни са за затвора !!! а за темата за напускане на кораба-добре , че прадедите ни не са били мишоци като теб

18

Румбо

преди 7 години

До майтапчиядо 24 Ти да не мислиш,че като сме членове,някой ни пита какви правила ще се приемат в ЕС????А игричките с пускане и спиране на еврофондове са си чист рекет!Едно образно сравнение:Защо спасителните лодки са отстрани на кораба,а не са прибрани в трюма?Ами защото,когато започне да потъва,трябва да се напусне възможно най-бързо!Засега ЕС е доста далеч от потъването,но пълни гаранции НЯМА!

17

майтапчия

преди 7 години

До Румбокъде сравняваш норвегия която има най-големият суверенен фонд в света и е богата на нефт или швейцарците които имат продукти ,технологии и манталитет за които им завижда цял свят а англия (за България не говоря въобще). а явно не си чел , че за да търгуват с ес тези страни внасят почти всъщи внсоки НО не участват при приемане на закони с които после трябва да се съобразяват . по тази причина швейцарците с огромно неудоволствие разрешиха на българите да пътуват и работят там.

16

Анонимен

преди 7 години

Вчера водеха с 13%, а днес с 1%. Утре... Май Британия скоро няма да е в ЕС.

15

евробалама

преди 7 години

Важното е не кой как гласува, а кой как "брои" бюлетините.

14

Румбо

преди 7 години

Някои яростни "евро-атлантици" тук демонстрират черно-бяло мислене,достойно за партийни секретари от 60-те!А бе оу,Норвегия и Швейцария колонии на Путин ли са?Имат си споразумения с ЕС и живеят чудесно без да са членове!Какъв е проблема и Великобритания да приеме такъв статут?Всъщност Норвегия и Швейцария споделят почти всичко с ЕС,но си имат и пространство за собствено маневриране-нещо,което ни е отказано категорично!Добре е винаги да имаш достъп до изхода,дори да изглежда ненужен в момента!

13

фре

преди 7 години

Толкова да искам да се махнат тези ***

12

Спеца

преди 7 години

Даа , ще бъде интересно , англичаните , вечните врагове на България , да се прецакат собственоръчно и сами да се изхвърлят от ЕС!Така ще предизвикат центробежните сили в НАТО , ще го тласнат към реорганизация и разпад , а и накрая ще кандидатствуват , но вече като новобранци , с увиснарли носове, пак в ......ЕС!Ха дано да се прекарат!

11

е там

преди 7 години

До Румботи е грешката....вярно е , че има живот и извън ес....все пак хора има и в севрна корея,куба,индия...но едно е живеене/оцеляване друго е просперитет/ по-добър живот . какви са преимуществата за България извън ес??? нашите политици ще останат съвсем без контрол, никой няма да може да извършва мониторинг на съдебната система и да изисква да се реформира. а и нашите работници ще трябва да работят за 500 лв без възможност за избор

10

Анонимен

преди 7 години

dragi balgari pribiraite se ot angliq ako izleze ot EC shtot golqm film va chaka ama ne ot veselite vaobshte negi interesuva 4e imate biznes ili imate imoti ve4e zakupeni vaobshte neznaete kakvo vi chaka te daje neznaqt kamo li vie

9

Румбо

преди 7 години

Драмата с "Брекзит"-а си е една голяма шашма!Както и изнудване.Великобритания винаги се е стремяла към различни(по-изгодни условия) на членството си в ЕС и ги е постигала.Сега ще нагласят удобен(некатегоричен) резултат от референдума и ще го използват най-рационално.Предстои подписване на заробващото TTIP,нали не очакваме,че Великобритания с лека ръка ще се съгласи да бъде подчинена на бившата си колония?????Освен това има живот и извън ЕС,ако и да ни убеждават,че не е така!

8

Анонимен

преди 7 години

Еврокочината се разпада грух-грух квиииииик

7

Анонимен

преди 7 години

Болиме за Пакистан къде ще излизат и къде ще влизат :)

6

Анонимен

преди 7 години

Ношите мигранти там сигурно ще подкрепят ЕС, защого иначе ще ги изхвърлят моментално.

5

българина

преди 7 години

Като дойдат гласовете по пощата ще оправят резултата в правата соро идна посока..... Този който прави тихите революции невъзможни, прави силовите революции неизбежни. Ж ф кенеди

4

Анонимен

преди 7 години

СИГУРНО ГЛАСОВЕТЕ ПО ПОЩАТА ЩЕ ПРОМЕНЯТ БАЛАНСА. НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЪДА ОТИДАТ ДА ИМ ПОККАЖАТ КАК СТАВА. КАТО ГИ ЗАТВОРЯТ НА СТАДИОН УЕМБЛИ, НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ДОКАТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ ВЕРНИЯ РЕЗУЛТАТ. АКО ТРЯБВА И ЧУВАЛИ С БЮЛЕТИНИ ЩЕ НОСЯТ ЗА УЙДУРМАТА, НО НАКРАЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛУЧИ НУЖНИЯ РЕЗУЛТАТ.

3

Кирил Софийски

преди 7 години

Дали ще доживея и този момент ?!?! Англичани и Американци само с входна виза в България !!!!

2

не съм

преди 7 години

До 4забелязал ес да се натиска да приема турция !!! за да влезеш трябва да те поканят първо !! напротив турция настоява да бъде ускорен приема и в ес като използва бежанците като средство за изнудване. а за ес е по-добре англетата да са вън от ес