72

1

преди 8 години

Прави ми впечатление, че Динко все е там където полицията и армията трябва да са. Как успява да го стори а държавните институции не успяват ?Сетих се, той не реве за пари а действа !

71

Анонимен

преди 8 години

А някъде в USA Чък Норис лее горчиви сълзи.......

70

Анонимен

преди 8 години

...и страшен беше хайдутин за чорбаджии и турци; ала за клети сюрмаси крило бе Динко войвода!

69

Анонимен

преди 8 години

Ахахаха!!! Динко стана като супермен бе! Динковска държава! Динковци в Парламента, динковци в КАТ, динковци адвокати, само динковци навсякъде. Всеки е кадърен за всичко и всеки дава акъл на другия и всеки е деен. Това е! Динколенд!

68

Анонимен

преди 8 години

На Динко да се връчи костюм на супермен от Тиквун! Динко е навсякъде, където има проблем, но тук е допуснал пропуск! Трябвало е да върже виновния шофьор със свинска опашка!

67

браво

преди 8 години

Браво на момчето! Жив и здрав да е и още много мигранти да хване и на по-малко катастрофирали да му се налага да помага!А на еничарите, които плюят тук им пожелавам да се споминат в гърчове и странни пози...

66

голю босев

преди 8 години

Пак ли ти бе Динко. Кой ти даде право да помагаш на ранени при катастрофа, без да имаш медицинско образование. Това ти е второ нарушение- преди време залови нелегални мигранти, без да си полицай. Гледай сеир като нас отстрана.Ало, прокуратурата, повдигайте веднага обвинение -няма право да помага на хората и държавата.

65

Анонимен

преди 8 години

Ами това е братлета ! Останахме 5-6 човека в тази страна !? На където и да се обърнеш ... само сме ние ! Ето на, Динко лови мигранти по границата, Динко спасява хора от катастрофа, .... Динко това, Динко онова, все сме ние, едни и същи !? Пешо на горе по Виднско, Гошо на долу по Петричко, .... това е ! Няма хора ей !? Всичко избяга .... Ама и за какво да седиш ? Тук само една Тиква вирее, и нищо друго ....

64

opps

преди 8 години

До МанолскиДано утре да си в беда и да се молиш някой простичък човек да ти помогне, но да нямаааа!!!

63

opps

преди 8 години

А ако вие бяхте в автобуса дали сега щяхте да плюете момчето бе!!!! То заради такива като вас народа подминава и свестните в беда - защото не заслужавате да ви се помогне...Браво момче! Има шанс за България!

62

Анонимен

преди 8 години

Следва продължение... Очаквайте скоро новата кампания на партия ?В маркетинга му казват тийзър. Т.е. само загатват нещо, в хората се надига любопитство, възхищение, казват си най-после се появи нещото, което отдавна трябваше да го има и хоп след известно време - воала.Сега ми сложете ръчичката надолу, ама пак ще говорим след време.

61

д-р

преди 8 години

Досега в нашата лудница не е имало такъв екземпляр като този на снимката.

60

художника

преди 8 години

Един човек показа на всички институции, че моралът е над закона и неговите членове и алинеи.Това е мъжът на годината. БХК, къде сте бе? Пак ли ще номинирате някой хъхрляк, убиец или педофил?БРАВО Динко, да си жив и здрав БЪЛГАРИНО !

59

Вот дъ фак

преди 8 години

Бойко как не е качил снимки от катастрофата и как са рамо до рамо с Динко - не сте се замислили кой е извадил останалите 40 пострадали.

58

Анонимен

преди 8 години

Като видя как българите се кефят на циркове разбирам защо са тоалетната хартия на света.

57

динко-атака

преди 8 години

Само гледайте как този клоун ще се кандидатира за президент и ще стане политик. ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ. Такива циркове навремето разиграваше Яне Янев.

56

до 103

преди 8 години

И Динко си епилира гърдите.

55

Мишо Христов,

преди 8 години

цирк ДИНКО :) Какво ли ще е следващото представление :)

54

ss

преди 8 години

както искат да го съдят за бежанците, че иззел функцията на МВР сега да го съдят, че е иззел функцията на Бърза помощ, не е ли логично и при двата случая изземва функции на държавни органи, айдее БХК спите още Бъчвата спи, Москов събуди се незаконно ти иземват функциите да спасяват своеволно хора...

53

Ильо войвода

преди 8 години

Тоя *** е кандидат президента на АТАКА. А тези спасителни акции са си чист ПиАр. Като го видях по телевизията с повдигнат крачол на единия крак, със намазаното чело с кръв и паднах да се смея. То бива цирк, ама това вече минава всичмки граници