239

Анонимен

преди 7 години

Забележете за кого е била заменена за"ПРЕДПОЛАГАЕМИ РУСКИ ВОЙНИЦИ" - ТОВА ДА НЕ СА ОНИЯ МЪЛЧАЛИВИТЕ И ВЕЖЛИВИТЕ, ДЕТО НИКОЙ НЕ ГИ ЗНАЕ КАКВИ СА, НО СЕ ПРЕДПОЛАГА...ГОЛЕМ СМЕХ ПАДА.

238

Аспарух

преди 7 години

Мале, колко са зле тези Укропи,не е истина!Малоумие отвсякъде!

237

Анонимен

преди 7 години

Като я слушам какви ги дрънка, тая укропска пуйка, след освобождението си, няма да доживее до Коледа!

236

короин

преди 7 години

"Савченко е била разменена за двама предполагаеми руски войници, които бяха пленени в Украйна, отбелязва ДПА."- предполагаем руски войник ми звучи като "малко бременна" :)

235

Анонимен

преди 7 години

Укропия има голяма нужда от герои! В този свят с изкривени представи за реалноста, много често престъпниците стават герои. Слушах думите на тази "героиня", не страда от липса на самочувствие. Вече има петиция за оставка на Порошенко, и заемането на поста му от тази убийца. В Укропия-страната на абсурдите-започва поредното безумие. Като че ли цялата глупост на света е концентрирана в Киев.

234

калин

преди 7 години

269 пише "..И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното..." Стига с тези глупости! Ти Павлов за *** ли го смяташ, че да изръси подобно нещо? Представи си Джон Атанасов да е казал това пред американския конгрес: "Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за българина. Той има такава слаба мозъчна система..." Какво щели да помислят конгресмените за него? Сигурно, че виждат пред себе си ***.

233

Свилен

преди 7 години

275 пише: "...Исторически факт е, че в първите редици на руската армия, поела към Дунав, основната маса солдати са били украинци, родом от Харковска и Полтавска губерния...." Факт е, че те са знаели, че са войници на руската армия. Не е имало нито белоруска, нито татарска, нито украинска, а армия на Росийска империя. Нали?

232

Анонимен

преди 7 години

Края на 70-те, началото на 80-те години на 20 век са най-хубавите за българския народ в новата му история. Това е безспорен факт, за другото не знам!

231

Аспарух

преди 7 години

Пешко,Пешко,много си зле моето момче.С такива като тебе,наистина няма да можем да се оправим!

230

пешо

преди 7 години

спрете да деззнфорирате колко добре се е живяло по комунизма. именно заради него днес още не можем да се оправим. по негово време има два фалита на българия, а за репресиите да не говорим. защо никой не говори за това? или до вашето село не са стигнали тия новини?

229

Аспарух

преди 7 години

Я отиди и се прегледай на лекар!!!Виж в ютуб кадри след бомбандиривките на Киевската хунта.

228

обективен

преди 7 години

Алоу, честния и достойния, а американците с каква чест и достойнство организираха и осъществиха преврата в Украйна! Само няколко месеца имаше до изборите! Влез в тубата и виж как предварително са подготвяни превратаджиите от американски спциалисти по специални операции! Руснаците са на принципа- каквото повикало- такова се обадило! Щом срещу тях играят "мръсно", много ясно, че и те ще играят по същия начин!

227

Аспарух

преди 7 години

До 325 Тези фашисти на които симпатизираш,могат да изкарат и баба ти Руски войник.Превратовредното правителство на шоколадовият крал е избило толкова много хора,наричайки ги терористи,примерно 80г жени или 3-4г деца,абсолютни терористи,нали?

226

Анонимен

преди 7 години

В Украйна нали нямаше руски войници ? Руснаци - хора без чест и достойнство.

225

Аспарух

преди 7 години

До пенсионер...Това"недоносче" имаше промишленост,огромни пазари в рамките на СИВ и не само.Новите псевдодемократи направиха от България разграден двор,направиха два милиона пенсионери клошари,създадоха демократичният Български феномен,работещи бедни.Прогониха от страната над 2милиона.Наредиха я на почетното последно място в Европа по доходи.Умнико,друго трябва ли да ти се казва,като престъпност,здравеопазване,образование???

224

обективен

преди 7 години

а да и годините са 100, а не 10- изтървал съм едната нула!

223

обективен

преди 7 години

княжество, което подчинява повечето останали княжества от Киевска рус, впоследствие подчинява и републиката, а накрая и Казанското ханство(остатък от Златната орда)!

222

Анонимен

преди 7 години

КАТО Я ГЛЕДАМ ТАЯ КАКВА КРАСАВИЦА Е ОТВСЯКЪДЕ, ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ОЖЕНЯ ЗА ЖЕНСТВЕН МЪЖ!

221

обективен

преди 7 години

До юбералес,Голяма история написа, ама е далеч от истината! Първо от Киевска Рус се отделя Полоцкото княжество, което с много условности може да се приеме за далечен предшественик на днешната държава Беларус! След това Киевска Рус се разпада на отделни княжества и една република! След това докато е имало борби за надмощие между отделните княжества- идват татарите и за период около 10години подчиняват почти всички княжества. След победата над татарите връх в йерархията заема Великото Московско

220

до 310 от славянин

преди 7 години

Може би и затова пишеш на маймуница, понеже и руският, и българският ти са ''перфектни''!? И както ти предложих - може да се срещнем някъде ''да се потупаме по рамената''!