8

Анонимен

преди 8 години

Тия построиха социализЪма - да си напечатат купони, талои или каракачанки за разпределение на бенцина!

7

Бае Путин - умната!

преди 8 години

Голямата бензиностанция - Русия, малката бензиностанция - Франция, титана от ЕС. Бензин няма , действате - малката бензиноставция фалира...!

6

Боби

преди 8 години

Хора минете на електрически автомобили поне за шофиране в град. Ако имаш двор и фотоволтик/ вятърна перка можеш да си монтираш и "горивото" може да ти излиза почти безплатно.Да инвестициите в този вид и род неща все още са значителни но колкото е по-голямо търсенето ще се намери и предлагане.

5

Cote d'Azur

преди 8 години

Kогато си работещ човек и лампата ти за гориво свети червено от два дни,никак не е приятно. Насълзиха ми се очите като видях,че са отворили бензиностанцията до нас. Държавата е домакин на европейското първенство по футбол,държавата е в криза поради заплахите от терористични атаки.За капак движението на хората е блокирано,а правителството се е запънало като магаре на мост с проклетите си промени на трудовото законодателство

4

?

преди 8 години

вместо милицията да ги нарита задето блокират цяла Франция седят и им гледат сеира. Странна е демокрацията на Запад - заради няколко селяни цял народ страда!!

3

ким сун

преди 8 години

странно че никой от ес не обеснява защо така,стандарта на живот в ес пада,но всеки обеснява защо стандарта в русия пада

2

цифров аналог

преди 8 години

Човек би си помислил ,че БСП са спечелили избори във Франция и вече управляват

1

БГ ФРАНСЕ

преди 8 години

Западната демокрация....Нали народа имаше право на дума ...ко стана ...никой не го е.б.а.в.а...каквото решат управниците ..това е..Демокрация ли...свобода ...човешки права....това нещо не съществува на този свят