39

Оху

преди 7 години

За топките на Ердоган си имам специална ножица,дето режех ламарина- много качествено работи,хич няма да го боли- обещавам!

38

Бож.

преди 7 години

На тоя безподобен рекетьор искам аз лично да му давам работа- ще го накарам да ми изкопае лозето,да изплеви градината,да пасе козите на село вместо хората и да им дои овцете. Когато вложи много усърдие и старание,ще има млекце и пържолка- инак ще го държа само на п.ача и сланина това въшливо псе!

37

Анонимен

преди 7 години

Този комплексар може да се прави на бабаит пред собствения си народ, но в европа все по малко му се връзват. Изключение са само нашите мишки в правителството и президентството.

36

Су 34

преди 7 години

Само че по Черноморското крайбрежие никой никого няма да тръгне да спасява. Това не е Италия.Като се издавят 200 - 300 и ще спрете да ги пращате оттам.

35

Су 34

преди 7 години

Германия не е осъдила комикът и няма да го осъди.Този турски банаитлък и комплексарщина работи за българската кауза!

34

Алекс

преди 7 години

До Горд ТурчинХаха, егати глупостта. Да обръщаш внимание на сатира за собствената си личност е признак на несигурност и ниско самочувствие точно обратноото на големите топки. :)Подобни предавания са основата на политическата сатира в целия свят, ама до тук само в арабския свят наказват комиците за подбоно нещо. доста път има да извърви турция до цивилизацията и козаря определено не я води в правилната посока. После ще ореве орталъка защо лоша европа не ги иска ама то ревльовци много. :)

33

Горд Турчин

преди 7 години

До 30Ето за това е голям политик щом успя да накара страна като Германия да съди своя комик. Ако тоя комик беше направил същото за някой БГ политик и политикът ако беше искал да го съдят Германия на дали щеше да му обърне внимание. Искат се големи топки за да ти отвърнат внимание братле

32

Така требва...32

преди 7 години

Щом са комунисти-терористи от ПКК....НЕМА ЛОШО!!!

31

Анонимен

преди 7 години

А интереса му е да убива собствените си поданици.

30

ДА ЖИВЕЕ СУЛТАНА!!!

преди 7 години

СУЛТАН-ЕРДОГАН Е ВЕЛИК!НЕ МУ ПУКА --НИ ОТ ГЕРМАНИЯ , НИ ОТ РУСИЯ!!!!ГЛЕДА СИ ИНТЕРЕСА НА ДЪРЖАВАТА -----И ТАКА ТРЯБВА!НИЩО ,ЧЕ НЯКАКВИ ПОМИЯРЧЕТА , ЛАЯТ СРЕЩУ НЕГО!ЗАТОВА ---ЦЯЛА ЕВРОПА РАЗЧИТА НА НЕГО!!

29

до турчина

преди 7 години

Ако Ердоган беше с големи топки нямаше да ореве махалата, че го осмели в някаква германска шоу програма. Та чак и актьорчето даде на съд. Смешен и жалък.

28

Алекс

преди 7 години

Е то голямата заплаха. Приеха обратно 30 души и направиха новина от това. По-добре тия 3 милиарда да отидат за охрана на границите вместо като рекет за козаря. То като чета новините като гледам и други държави се опитват да рекетират европа след като Доганя повлече крак. За толкова дългогодишен политик Меркелица успя не само да джапне в миризливата купчинка ами и се овъргаля хубавичко.

27

РАД

преди 7 години

Ердоган не разбира от културна дипломация. Колкото по-възпитано и дипломатично му се говори, толкова по-агресивен и настъпателен става.Решението: ЕС да топа топката, колкото може, а междувременно да ускори укрепването на границите си. Точка, Да видим какво ще стане, ако има строга охрана и контрол на европейските граници. Тогава на прага на вътрешна криза, самите турци ще разкарат тоя !

26

Анонимен

преди 7 години

НЯКОЙ НЯКОГА ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА ТУРЧИН МАТЕМАТИК, ФИЗИК, ХИМИК , ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ИНТЕЛЕКТ ? ТУРЦИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ

25

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е бюрократите в Брюксел да вземат адекватно решение против този турски рекетьор!!

24

Анонимен

преди 7 години

НИТО ЕДНО ЕВРО НЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ НА ГЛАВАТАРЯ НА ИД - ЕРДОГАН ! ЗА ОТПАДАНЕ НА ВИЗИТЕ ЗА ТУРЦИТЕ ПЪК И ДУМА ДА НЕ СТАВА. НИЩО ЦИВИЛИЗОВАНО Е НЯМАЛО, НЯМА И ДА ИМА !

23

tc

преди 7 години

Kavo da pravya v evropa be 12 casa lı chte backam, za şepa stotınkı!!!!

22

Турчина

преди 7 години

Само ще си мечтаете за такъв политик с големи *** дето не се кланя пред никого. Как човек да не е горд че е турчин. Когато изгониха БГ ромите от Франция гледах как Ердоган разкритикува Европа че няма уважение даже към европейците и че води двойни стандарти. А от България чу ли се нещо? НЕ! Как да се чуе като нямате политик поне на половината от половината на Ердоган

21

Анонимен

преди 7 години

"хубава работа" АМА

20

чичо Гошо

преди 7 години

До коментар 6. Вярно е,че ще го бръснат.В момента Путин му е насапунисал ***.