7

LoL

преди 7 години

Ех тия мързеливи гърци, как ги берат тия череши, пък взимат по 3 хиляди евро заплати, пък после ги продават по 3 лв. килото, пък и транспортни разходи имат до тая пуста България, а българските зеленяши са по 8-10 лв. Явно стандарта тук е по-висок от гръцкия и изобщо средно европейския!!! Или мързела, краденето и простотията са доста по-високи, преценете вие???

6

Га-га

преди 7 години

Не е такова лошо положението, ама нали трябва да внасяме.Но да знаете, че аз внос не купувам. Това не е изход, защото ще го субсидират и пак чужденците ще са отгоре, но поне правя оборот на родните производители.

5

Ами ,да...

преди 7 години

КАТО НЯМАТЕ ПАРНИЦИ ....ЩЕ ЯДЕТЕ ОТ ВНОС!ЦЯЛА ГЪРЦИЯ Е ОСЕЯНА С ПАРНИЦИ И ПОКРИТИ ПЛОЩИ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ЗЕЛЕНЧУЦИ , НИЩО ЧЕ СА НА ЮГ!КАТО ЧАКАТЕ САМО НА ПРИРОДАТА ---ЩЕ БЪДЕТЕ ВИНАГИ ГЛАДНИ!РАБОТИ СЕ СЪС РЪЦЕ и СИЛА ---АМА ТРЕБВА И АКЪЛ .....ПОНЕ МАЛКО!

4

Анонимен

преди 7 години

Глупости!

3

Анонимен

преди 7 години

Сезонните плодове и зеленчуци са лесни. Правиш си парник, или покриваш градината с мрежа против градушка. Дърветата обаче трудно се предпазват. Като се случи лоша годината, нищо не може да се направи.

2

gost

преди 7 години

Интересно мие кои ще покрие щетите от градушките тука из ловешка област щото повече не мисля да блъскам като *** а мисля да съм на беседката комшо 20 години нее на сеял един корен домат аз 20 години на море не мога да ида като хората е тая година смятам да го направя и да се не занимавам с глупости

1

светнат

преди 7 години

Тази персона Антоанета Толева дали си е показвала носа извън София?Цената на ягодите е с десетгодишно дъно, малко са хората които си спомнят по-ниска цена от настоящата. Такова животно като "измръзнали ягоди няма", те цъфтят и плододават едновременно.Насажденията са в перфектно състояние, единствено дъждовете могат да ги повредят.