8

РОСИ

преди 7 години

ЩЕ ТЪРСИТЕ ТОДОР ЖИВКОВ НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ ВДИГАХТЕ ДВА ПРЪСТА БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТИЯ ШАРЛАТАНИ

7

Анонимен

преди 7 години

В повечето български села картинката е такава, и душите на хората изглеждат така, ако могат да се видят. Няма никакви ценности останали в хората, думи като отговорност, вярност, любов повечето не ги познават.

6

до ястребка

преди 7 години

Баща ти май не те е продухвал заднешким тая сутрин

5

Анонимен

преди 7 години

Ба,къде ще учат децата в някоя килия ли,на кое ведомство щом туй ги продава,та училищата на село и в града са строени с парите от труда на живелите там през времената независимо кака са текли парите и си е техно наследство от предците,тия дето са останали там ако имат право то е сами да си обучявят тия кадри като,ако искат и да се вземат за дейност и приходи да имат.що търсят безброй шивачи или чясти да им стоварят като и туристи или свободно преминаващи,какво или какви ли не по описание-оборот.

4

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли в демократична евроатлантическа България. В близко време ще се затвори страницата БГ.

3

Анонимен

преди 7 години

Това е България на Демокрацията. Бай Тошо строеше училища, демократите ги продават. Пфу! Ако бях по- млад, досега щях да съм емигрирал.

2

Сп??нс

преди 7 години

В България пак са назад с материала - в Испания села продават , защото всяка година се обезлюдяват десетки. И нямате си на представа какви пътища имат до разни забравени от Бога села и дори така никой не остава да живее там. Това е бъдещето ,така че не го приемайте толкова драматично ,че масово отиваме в да живеем в градовете.

1

Анонимен

преди 7 години

Каква безнадеждна снимка... Не беше мор, не беше ч.ума, какво мина по тия земи?