7

Анонимен

преди 7 години

Разказва, че с мъжа й пробвали да се установят в чужбина, отишли в Германия, но... "съпругът ми издържа буквално само един месец", а Деян я допълва: "Не мога без България, казвам го от сърце и душа, защото си обичам страната"........И аз си обичам родината си но мразя управниците които я унищожиха. Затова преди 15 години я напуснах и сега живея като бял човек. Заплатата ми като тиражия е 15 000 евро на месец. Семейството ми живее без да се притеснява за утрешният ден както е в мутрестания!

6

ВЕЧЕ

преди 7 години

Е ЯСНО-ХОРАТА НА ИЗКУСТВОТО НЕ БИВА ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ,ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОСИГУРЯВА ВСИЧКО,КОЕТО ИСКАТ, НА ТЕПСИЯ.ИЗОБЩО ДА СИ ЖИВЕЯТ КАТО В СОЦИАЛИЗЪМА.НАЛИ РЕВЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И КАПИТАЛИЗЪМ-ИМАТ ГИ.ХИЛЯДИ В БЪЛГАРИЯ РАБОТЯТ НА ДВЕ И ТРИ МЕСТА И НЕ РЕВАТ.НИКОЙ НЕ БИВА ДА ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ!А НА ТИЯ,КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ТУК,ДА ИДАТ ДА ЖИВЕЯТ В ЧУЖБИНА.НО НЕ ОТИВАТ-ЗАЩО ЛИ?!

5

до м дааа

преди 7 години

Нали се сещаш,че има разлика м/у занимаващ се с изкуство и виртуоз в съответното?

4

м дааа

преди 7 години

Така е с голяма част от занимаващи се с изкуство. трябва да отидат по заведения или като улични артисти по Черноморието.

3

Който

преди 7 години

си е кадърен певец или актьор дори и у нас не остава без ангажименти и си докарва доста пари!Какво ли остава за виртуозен...Издържал само един месец в Германия!?Ми да,там искат здраво да се работи!

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на тези хора! Такива хора трябва да бъдат във власта.

1

Анонимен

преди 7 години

А всичко можеше да е много елементарно. Просто да бяха станали ушеви. Цял живот лежане, кражби, далавери, драпане по макарите и хоп пенсия на четиридесет години. Какви хорове, какви таксита.