21

турко

преди 8 години

Дали е кюрдин или не ,не е много важно. На вчерашна пресконференция , Ердоан каза, че в турския парламент има място за всеки който го е заслужил. А за сметка на това опозиционната партия продължава да се издънва по елементарен начин. ... Със закъснелите си маневри , Кълъчдароглу се мъчи да обърне нещата ,но твърде късно. Преди появата на Ердоан , неговата партия имаше достатъчно време да се докаже ,но си пропиля шанса.

20

Анонимен

преди 8 години

"Същевременно обаче жените в кабинета ще бъдат редуцирани от две на една"Въх!:)Бас държа че се цитира ТАСС или РИА Новости и тука!

19

Анонимен

преди 8 години

до 23Наистина Йълдъръм Баязид го наричат светкавицата но точния превод на светкавица е шимшек а на мълния йълдъръм. Турския изобщо не е лесен.Примерно бял на турски е беяз или ак или кър в завимисимост за какво се отнася.Бяла Къща - Беяз ЕвБяла Коса (прошарена) - кър сачЧисто, бяло лице - Ак юзи т.нт.,.писменно също е трудно защото има разлика между това как е написано и как се произнася.

18

Анонимен

преди 8 години

Кюрдин бил. И какво от това. То и в нашите турски партии има доста българи. И на такива обикновено се вика еничари.

17

Анонимен

преди 8 години

Някои почнаха газ да пикаят, в Турция мин. Председател -кюрдин .А в България кога ще видим мин, председател - турчин , май никога

16

Фикри Йълдъръм

преди 8 години

Йълдъръм означава мълния, а не светкавица. Честито, имаме нов религиозен водач- кюрдин, но при нас етноса не е важен, а колко човек се бои от Аллах.

15

Анонимен

преди 8 години

Вчера депутати от кюрдската партия бяха в Диярбекир. Полиция и жандармерия ги опази от "народната любов".Другия опозиционер Кълъчдароглу (кюрдин почитател на Ататюрк) наричаше терористите "аркадаши-другари" но имаше глупостта да участва на погребение на загинал турски войник и множеството го замеряха с яйца..и той ги нарече ....терористи... Ердоган си бетонира властта..Ердоган, Путин, Орбан. Това са единствените лидери в Европа. Всичко останало са кукли на конци.

14

1

преди 8 години

Ердоган нареди правителството за да го направи султан.Давутоглу беше далновиден министър председател. Човек който се опитваше да лавира и да поддържа мирна политика. От там идваха различията и затова Ердоган се отърва от него.Много е трудно да се предвиди бъдещето но ми се струва, че то няма да е много мирно.

13

Анонимен

преди 8 години

Ердоган президент на русия

12

Анонимен

преди 8 години

Костов? Ама каква приватизация направи тоя индиец не е истина!

11

Антисоросоид®

преди 8 години

До Анонимен 6В България досега не е имало премиер турчин, но за сметка на това е имало вицепремиери и министри турци, а етническата партия ДПС вероятно е най-дълго участвалата в управлението на страната. Сега се сетих, че сме имали ром (от ,,Драгалевци ") за мин.-председател.

10

Анонимен

преди 8 години

Велик е Ердоган! 2015 - 300 евро М.заплата!2016 - 425 евро!Най големия подарък за турците през Януари 2016 беше 125 евро - 250 лв. увеличение на мин.заплата.В началото на всеки месец Реджеб си има половин час в държавната тв. какво са направили в предходния месец. Какво е построено, колко е похарчено.Започва винаги с "Уважаеми Братя и Сестри, отново съм пред Вас за да ви обясня какво сторихме за нашата Родина в последния месец"..Българина може само да си мечтае за такъв Дгржавник!

9

Слава

преди 8 години

хаха бил кюрд и какво от това? ще даде ли права на кюрдите в Турция? Не разбира се! Гадните ислямисти както са морили българите така правят и с кюрдите! Нищо, тов Путин ще им помогне!

8

Анонимен

преди 8 години

Noviyat min predsedatel obeshta investicii v ikonomikata za cqlata teritoriya na Turcia

7

Анонимен

преди 8 години

В Турция се гледа религията. Може да си всякакъв важно е да си мюсюлманин. Примерно в Турция Не-Мюсюлмани не могат да станат офицери. Най много ефрейтор - онбаши.От грък или арменец офицер не правят но от юдеи правеха преди Ердоган.

6

Анонимен

преди 8 години

A v BG koga shte vidim min predsedatel bulgarski turchin,nishto lichno

5

Анонимен

преди 8 години

Махнаха кримския евреин Давутоглу и сложиха кюрд. Днес председателя на опозиционната народнорепубликанска партия Кемал Кълъчдароглу който е кюрд алевит каза, че Ердоган не е Султан а Фараон.

4

Анонимен

преди 8 години

Ama kak taka nali kyurdite sa izbivani v Turcia neeee ne moje da turite kyurdin min predsedatel

3

Анонимен

преди 8 години

Тоя път туриха кюрдин за мин.председател. Йозал също беше кюрд ама празидент. Иначе половината офицери в армията пак кюрди. Нали вкараха офицерите ашкенази в затвора. Грузинеца командва парада. Честито!

2

Аларма

преди 8 години

тези ислямисти и нео-османисти представляват огромна заплаха за България! Не слушайте марионетки като ***! Единствено Русия би ни помогнала при евентуална криза. Американците биха ни продали за жълти стотинки - спомнете си Кипър!